imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Energiatakarékos mód bekapcsolása Apple Watch-on edzéshez


Sportolni mennél, de mindjárt lemerül az Apple Watch? Ne aggódj, nem kell lemondanod a körök bezárásáról!

Érthető módon az Apple Watch-on található Edzés alkalmazás rengeteg aksit eszik, hiszen folyamatosan megy a pulzusmérő és a GPS is (feltéve, ha van ilyen az órában). Nincs is ezzel baj egészen addig, amíg nem fenyeget a veszély, hogy emiatt nem fogod tudni végignyomni az edzést az órával.

Szerencsére rendkívül egyszerűen beléphetünk az úgynevezett energiatakarékos módba, aminek hála sokkal kevesebb energiafogyasztással számolja végig az elégetett kalóriákat az óránk. Noha lehetséges, hogy valamivel pontatlanabb lesz a mérés, illetve értelemszerűen le kell mondanunk a pulzusmérésről és a GPS-ről is, de még mindig nem rossz kompromisszum.

  • Nyissuk meg az iPhone-on a Watch alkalmazást.
  • Görgessünk le az Edzés menüpontig.
  • Kapcsoljuk be az Energiatakarékos mód funkció a csúszka segítségével.

Megjegyzés: A Blutoothon keresztül csatlakoztatott pulzusmérőkre nincs hatással a funkció.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!