imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Építs klasszikus Apple-gépeket LEGO-kockákból!


Chris McVeigh részletes építési útmutatókat tesz elérhetővé a weboldalán PDF-ben különböző retró elektronikai eszközökhöz. Ha eddig arra vágytál, hogy LEGO-kockákból építs egy klasszikus Apple Macintosh-t, csak nem tudtad hogy állj neki, akkor itt a megoldás!

Chris egyelőre három klasszikus Apple-gép útmutatóját töltötte fel PDF-ben: az 1977-es Apple II-t, az 1984-es Apple IIc-t és a klasszikus 1984-es Macintosh 128K-t. És ha már retró, természetesen megtalálható a Commodore 64 is a listában.

Lego Apple II

Chris nem viccel, az Apple II útmutatója 184 oldal, lépésről lépésre dokumentál minden fázist. A modellek nem túl nagyok, viszont az apró részletekre is figyelt, például benne van a pici LEGO-alaplap is a gépekben, a billentyűzetek, egerek, floppy-meghajtók „kábelekkel” csatlakoznak az alapgéphez, ilyesmik. Éppen ezért az Apple II 411 elemből épül fel, ami azért elég komoly.

Ha valaki esetleg megépíti közületek valamelyiket, mindenképp töltsön fel róla képeket a a kommentekhez! :)

Forrás: TUAW.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!