imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érdekes Beats-Apple videó


Az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt az Apple-Beats felvásárlás, a tegnapi nap meglepetése pedig az alábbi videó, melyet a Beats hivatalos Twitter oldalára posztoltak. (Azóta a videó eltűnt a Beats Twitter oldaláról, de szerencsére a 9to5mac lementette.)

Nem igazán tudom hova tenni ezt a videót. Két Beats Pill (Mike és Tina) ballag, és a Beats felvásárlásról beszélgetnek. Majd megérkezik Siri is.

Mike: Hivatalos! A Beats és az Apple egyesítette erőit!

Tina: Tudom, olvastam ma a híreket.

Mike: Mennünk kell ünnepelni!

Siri: Úgy hallottam Dr. Dre egy partit szervez ma este.

Mike: Wáóóó! Dr. Dre partit szervez? Mit csinálunk mi még itt?

Tina: Jaja, mennem kell, hogy a körmeimet rendbe tegyem.

Mike: Siri! Gyorsan add meg az útvonalat Dr Dre házához! Késésben vagyunk!

Tina: Ott kell lennünk!

Siri: Sajnálom Mike és Tina, a partira csak meghívóval lehet bejutni.

Tina: Tudod mit? Nem is akarok menni.

Mike: Én akarok! Siri, mond el csak nekem!

Siri: Sajnálom, ezt nem értettem.

Siri utolsó mondata egyértelmű poénkodás, ezt szokta mondani Siri ha elsőre nem ért meg valamilyen kérdést. Ezen kívül nem igazán világos, hogy mit akar mondani ez a videó. Talán azért nem hívták meg a Pilleket a partira, mert többé a Beats kihangosítókat nem fejlesztik, ezáltal kegyvesztetté váltak? Vagy csak egy kis belsős viccelődésről van szó? Ki tudja. Nektek mi a véleményetek, mit akar üzenni a videó?

 

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!