imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jet White iPhone 7

Érkezhet a Jet White iPhone 7?


Érdekes pletyka járta körbe ma a techvilágot, amelyek ha igazak, nemsokára fehérben is tündökölhet majd az új, speciális technológiával készített bevonat. Azért nagy téttel még senki ne fogadjon…

Csak úgy ámuldoztunk, amikor Jony Ive mély, búgó hangján elmagyarázta az iPhone 7 bemutatóján az új, Jet Black szín készítésének csínját-bínját. A csodálkozás után a következő fázis a félelem és rettegésé volt: mennyire karcolódik, milyen ujjlenyomatos és a többi. Nem rég írtunk is róla, mennyire valós az aggódalom. Most, hogy ezeken túl vagyunk beindultak a fantáziálgatások is a témában.

A japán Macotakara tech blog értesülési szerint az Apple hamarosan frissíteni fogja az iPhone 7 kínálatot egy új, Jet White színű modellel is. Tehát a jelenlegi elég széles színskála (ezüst, matt fekete, arany, rózsaarany és kozmoszfekete) mellé érkezni az új árnyalat. Elvileg az eljárás megmaradna, tehát ez is csillogó, üvegszerű borítás lenne.

Jet White iPhone 7

Mint minden pletykát ezt is érdemes a helyén kezelni. Ebben elsősorban a forrás hitelessége lehet segítségünkre, már pedig a Macotakara nem áll rosszul. Beszállítólánci forrásokból sikeresen megjövendölték a Jet Black színt, ami esetünkben azért elég fontos találat volt. De ráéreztek a 3,5 milliméteres jack-csatlakozó halálára, magára az iPhone 7 névre, az új Home gombra és a Smart Connector hiányára is.

Ettől függetlenül ők is hibáztak már párszor, mint például az iPhone SE rózsaarany árnyalatával, amit ők világosabbra, nem az ismert Rose Gold színre vártak. A mostani pletykát márt csak azért is kell nagyon zárójelbe tenni, mert maga a forrás is elég megbízhatatlannak tartja.

Ez érthető is, több sebből vérzik a dolog. Főleg azért, mert nagyon szokatlan lenne a lépés az Apple-től. Soha nem volt még rá példa, hogy egy-egy új szín a már meglévő modellekre jelent volna meg. Igaz, még anno az iPhone 4 esetében a fehér szín a bemutatót követően, kilenc hónappal később került forgalomba. Viszont ennek oka elsősorban gyártási nehézségek voltak, eredetileg a feketével együtt jelent volna meg, ahogy azt a keynote-on is ígérték.

Jet White iPhone 7

A lépés ráadásul elég öngyilkosnak hangzik. Nem hiszem, hogy a cég bevállalná, hogy habzószájú, vérben forgó szemű tömeg tüntessen az Apple Store-ok előtt, amiért nekik még nem állt rendelkezésre a szín rendeléskor. Teljesen joggal tennék ezt, teszem hozzá.

Mostanában egyébként sem ritkák a különféle elképzelések új iPhone házakra. Legutóbb például a kerámiát emlegették, mint lehetséges borítás.

Nektek bejönne egy Jet White iPhone 7?

Forrás: 9to5mac és Macrumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!