imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Smart Battery Case tisztítása

Érkezhet a Smart Battery Case iPhone X-hez és iPhone XS-hez!


Ó igen. Úgy tűnik, utolért minket a végzet: a Smart Battery Case-t továbbra is élteben tarthatja az Apple.

Rákanyarodván a 2019-es évre egyre tisztábban látszik, hogy a gyártóknak a kiegészítők piaca a legjobb opció a következő nagy dobásig. 2018 végére az okostelefon eladások egyre jobban lassulni látszanak, a kínálat pedig egyre zsúfoltabb: ideje bemutatnia minél több szerethető és elérhető árú kiegészítőt az Apple-nek.

Ilyen például az AirPods, ami korábbi Kuo jóslata szerint 2021-re száz milliós eladott darabszámig repíti majd az Apple-t. Logikus, hiszen az AirPods egy kifejezetten szerethető termék, trendi, kényelmes és megfizethető, így az ember szívesebben költ ilyen jellegű termékekre, ahelyett hogy évente cserélje le a nagyértékű telefonját. És mi az ami még ennél is jobb? Hát a töltős tok.

Zseniális találmány, hiszen egyben véd a töréstől és a merüléstől is, igaz az iPhone XS-nek és iPhone XS Max-nak ezen a téren nincs mit nagyon szégyelnie. A Smart Battery Case-szel kapcsolatosan viszont vannak fenntartásaink, elsősorban a kinézete miatt. Furcsa mód eddig híre sem volt annak hogy az Apple továbbra is életben tartaná a koncepciót, utoljára az iPhone 7-hez készült kompatibilis Smart Battery Case.

A frissen megjelenő watchOS 5.1.2 beta 2 azonban valamelyest ismét lebuktatta az Apple-t, az Apple Watch jövőben frissítésébe bekerülhet a tok töltését jelző indikátor is. Rambo hamar meg is találta az iPhone XS és iPhone XS Max-hoz passzoló sematikus ábrát a sorok között, kíváncsian várjuk az Apple mikor kíván coming outolni a témában. A fentebb olvasott információkat a termék tényleges bejelentésig kéretik fenntartással kezelni!

Forrás: 9to5mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!