imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Érkezik a Little America az Apple TV+ kínálatába


A sorozat több szempontból is úttörő, nem csak az amerikában élő kisebbségek élettörténeteinek bemutatásában… 

Először is ez az első Apple sajátgyártású sorozat, aminek az egésze egyben felkerül, nem pedig hetente csordogálnak a részek. Az első 8 epizód egyben január 17-től lesze elérhető. Illetve a streaming szolgáltatás rövidke történetében először fordul elő, hogy már az indulás előtt meghosszabbítsanak egy produkciót a második évaddal.

Image result for little america apple

A sorozat készítésén olyan nagyágyuk dolgoztak, mint Lee Eisenberg – producer az Office-ból lehet ismert (A Hivatal), Kumail Nanjiani a Silicon Valley (Szilícium-vögy) és Emily V Gordon, The Big Sick (Rögtönzött szerelem).

A sorozat az alábbi 8 résszel rajtol el hamarosan

  • The Manager – A 12 éves Kabirnak egyedül kell megtanulnia, hogyan is veszessen egy motelt Utah-ban, miután szüleit visszadeportálják Indiába.
  • The Jaguar – Marisol, a papírok nélküli tini Mexikóból ismeretlen terepen találja magát, amikor squash edzője támogatni kezdi őt a pályán és pályán kívül is.
  • The Cowboy – Iwegbuna, egy Nigériai kis faluból érkezett közgáz hallgató nehezen találja meg a helyét Oklahomában, végül egy olyan kultúrkör segíti neki beilleszkedni, amit kis kora óta csodál: a cowboyok.
  • The Silence – Sylviane 10 napos némasági fogadalma egészen érdekes irányt vesz, amikor érzelmeket kezd el táplálni egy olyan férfi iránt, akivel addig még csak beszélni sem volt lehetősége.
  • The Son – Rafiq elmenekül az otthonából, Szíriából, miután az édesapja rájön, hogy meleg, és váratlannál váratlanbb helyeken fordul meg, míg megtalálja az új “otthonát”.
  • The Baker – Beatrice, az egyetlen 22 testvére közül, aki Ugandából egyetemre mehet az Egyesült Államokba. Úgy próbálja megtalálni a saját amerikai álmát, hogy kézzel készített csokis sütiket árul egy a fején hordott kosárból.
  • The Grand Prize Expo Winners – A szingapúri egyedülálló anyuka egy all-inclusive alaszkai utazást nyer, ahol két gyermekével bepillantást nyerhet abba, milyen is a jobb élet.
  • The Rock – Faraz igazi célja, hogy otthont teremtsem iráni családjának és ezért bármilyen követ képes megmozgatni az amerikai Yonkersben.

Úgy tűnik lassan alakul az Apple 2020-as műsorkínálata. A The Morning Show és See első évada is a végéhez közelít. Elindult a Truth Be Told és a Servant, amik januárban is futnak majd. Hozzájuk csatlakozik majd a Little America is.

Forrás: Apple Newsroom

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!