imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkezik a Need for Speed No Limits iOS-re!


Nem csak a Green Day rajongók várhatják a szeptember végét, hanem az autós játékosok szerelmesei is. A Firemonkeys által fejlesztett Need For Speed játék, a No Limits ugyanis pontosan szeptember 30.-án érkezik meg iOS-re. A csapatról érdekesség, hogy ők készítették az EA-nek a rivális játékot is, a Real Racing 3-at.  Az új játékban egyébként a lenyűgöző grafika mellé, az ígéretek szerint igazi Need For Speed hangulatot is kapunk. 

Sokak szerint az igazi játékélményt elvesztette az EA a Most Wanted után (azért még az Undercover is király volt valljuk be). Habár tényleg rettenetesen menő volt egy BMW M3 GT2-vel száguldozni a városban, miközben rendőrök tucatja üldözött minket, érthető, hogy 10 év elteltével még ez is a varázsát veszti. Teljesen újat alkotni egy legendából pedig tényleg nehéz lenne. Éppen ezért a jelenlegi Need For Speedek mindösszesen új történettel és néhány apróbb – főként a piachoz igazodó – módosítással érkezik.

Ahogyan a hivatalos kép is mutatja, szeptember 30.-án érkezik az új Need for Speed.
Ahogyan a hivatalos kép is mutatja, szeptember 30.-án érkezik az új Need for Speed.

Ezt várhatjuk az EA új iOS-es játékával. Sajnos a készítők nagyon kevés részletet osztottak meg eddig a közönséggel, pedig ez tényleg egy olyan játék, amire sokan várnak. A legutolsó ilyen játék ugyanis erre a platformra 2012-ben érkezett, és azóta nem nagyon történt jelentős változás. Éppen ezért sokan várják már az újításokat, hiszen a Need for Speed nem az a játék, amit előkap az ember, hogy egy gyors játékkal elüsse az idejét. Ha pedig sokat játszunk egy játékkal, akkor ugyanazon autók, lehetőségek és pályák könnyen unalmassá válnak.

Az új játék biztosan jól sikerül majd, mert a Firemonkeys ilyen téren már a Real Racinggel bizonyított, sőt, a többi három iOS-re készített EA játék is simán hozta az elvárt szintet. A játék hivatalos trailere viszont valamiért nagyon gyengére sikerült, legalábbis engem semmiképp nem fogott volna meg az érdekesen mozgó kerekű autókkal. A játék egyaránt érkezik iPadre és iPhonera is.

FRISSÍTÉS | Meg is jelent, az alábbi linkről tölthető le:

• Need for Speed No Limits letöltése az App Store-ból (univerzális, ingyenes, IAP)

Forrás: iMore

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!