imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkezik a Star Wars: Uprising iOS játék (Videóval)


Akik figyelik a Star Wars körüli eseményeket, azok már értesülhettek arról, hogy egy teljesen új Star Wars játék fog érkezni hamarosan a mobilplatformokra. Az első játékmenetet bemutató videó tegnap került fel a Youtube-ra, és már csak a videótól is lázba lehet jönni. A Star Wars: Uprising egy afféle felvezető játék lesz az év végén megjelenő filmhez. Éppen ezért a megjelenésre mindösszesen csak szeptemberig kell várni. 

A történet a második Halálcsillag felrobbantása után játszódik, és az igazi fanatikusoknak a helyszínek már ismerősek lehetnek. Lángszórók, sugárvetők, képességek és lézerfegyverek lesznek segítségünkre, hogy minden küldetésünket véghez tudjuk vinni. Sőt, a fejlesztők a Régi Köztársaságból ismert vibrokardokat és vibropenge is beletették a játékba, amik sajnos kimaradtak a filmekből. A fejlesztő a Kabam, amiből kiderül, hogy a játék főként stratégia alapú lesz. Az övék volt az a zseniális ötlet is, hogy a játékban a barátainkkal valós időben játszhatunk együtt – egymást segítve.

star-wars-uprising

Sajnos viszont nem lesz lehetőségünk frakciót választani, ami eddig a Star Wars játékokban egy fontos alkotóelem volt. Azzal, hogy betekinthettünk mindkét oldal szemszögébe, vagy akár a játék végén dönthettünk arról, hogy melyik oldalon folytatódjon a sorsunk, egy teljesen egyedi játékélményt adtak a készítők. Gondolok itt az olyan játékokra, mint a Knights of the Old Republic I-II, a Jedi Knight I-II, a Battlefront I-II, vagy akár a jelenleg is óriási sikernek örvendő Star Wars The Old Republic MMORPG. Most sajnos csak a Lázadók oldalán küzdhetünk, hogy végérvényesen eltüntessük a Birodalom maradványait.

A játékban a karakterek tárgyakkal szabhatóak teljesen személyre. Néhány exkluzív tárgyat akár ingyen is beszerezhetünk, ha előregisztrálunk ezen az oldalon. Sok faj közül választhatjuk ki majd a karakterünket, a lista egyelőre nem publikus, de bizonyosan lesz Ember, Mirialan, Zabrak és Twi’lek. Ezt a vonalat követve szerintem várható lesz a Chiss, Miraluka, Rattataki és a Cathar is. A helyszínek közül eddig három ismert: Hoth, Cloud City és egy új helyszín a Burning Konn. A játék jelenleg alpha verzióban van, és remélem idővel több részlet is kiderül.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!