imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Érkezik a Vectornator Pro Macre is!


Az eddig csak iOS-en elérhető, egyik legjobb ingyenes Adobe Illustrator helyettesítő alkalmazás most végre az iPadek mobil világáról átnyergel Macre és immár az Apple számítógépein is ingyenesen elérhetővé válik. 

Ha igyekszel te is pénztárcakímélő és jogtiszta megoldásokkal élni, akkor a Vectornator Pro elég sokat spórolhat akár neked, akár cégednek, hiszen remek alternatívája az Adobe Illustrátorának és ráadásul ingyenes is.

A holnaptól elérhetővé váló új Maces alkalmazás tökéletesen ugyanazokkal a funkciókkal bír, mint amit már iPaden megszokhattak azok, akik eddig is használták. Csak most Maces hardverre is optimalizálták az alkalmazást, ami innentől kezdve egér és trackpad használatot is támogat. A gesztusok helyett pedig nagyon sok gyorsbillentyű kombináció segíti a gyors munkát.

Emelett az új release bónusza, hogy fejlesztettek egyet az autotrace funkción. Az intelligens tool segítségével bármilyen képből könnyedén kinyerhetsz vektoros formákat.

A Vectornator Pro holnaptól elérhető és ingyenesen letölthető Macre, legalább macOS Mojave szükséges a telepítéshez. A letöltéshez látogasd meg a fejlesztő oldalát.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!