imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkezik az Enlight iPadre


Szerencsére az App Store-ban óriási választék áll rendelkezésünkre ha fotószerkesztő alkalmazást keresünk. A Lightricks által fejlesztett Enlight pedig sokak kedvence már az iPhone-os megjelenése óta. Rengeteg eszközt és filtert biztosítanak a számunkra a fejlesztők és talán épp ebben rejlik az app sikere. A használatával ugyanis bárki könnyedén alakíthat át egy teljesen hagyományos képet majdnem remekművé.

Az Enlight esetében eddig talán az volt az egyetlen hiányosság, hogy nem létezett belőle iPad-verzió. Szerencsére ez megoldódik a következő frissítéssel. Az Enlighttal tökéletesen lehet finom módosításokat elvégezni, de akár vad effektezéssel is képesek vagyunk módosítani a képet. Ez pedig a cikkben látható képeken is jól fog látszani.

ba1

A visszajelzések az Enlightról fenomenálisak voltak, és sokan mondták, hogy mi változtattuk meg a fotókészítési és fotószerkesztési szokásaikat a mobilos felületen. Ugyanakkor rengeteg felhasználó szerette volna az alkalmazást nagyobb kijelzőn – egy iPaden – használni. Ennek a kérésnek pedig eleget is teszünk a következő frissítéssel.

A Lightricks vezérigazgatója, Zeev Farbmen, nem véletlenül beszélt ilyen izgatottan az alkalmazásról. Ha lehet hinni a társalapítónak, Itai Tsiddonnak, akkor alig 4 hónap alatt, csaknem 1 millió fizetett letöltést sikerült elérniük. Ennél pedig semmi nem bizonyítja jobban, hogy mennyire népszerű az Enlight.

Ez már egy erősebb effektezés.
Ez már egy erősebb effektezés.

Természetesen nem csak az iPad-verzió érkezik a következő frissítéssel, hanem egy teljesen új funkciót is kapnak a felhasználók. Ezzel gyakorlatilag videót készíthetünk a szerkesztés folyamatáról, később pedig visszanézhetjük, hogyan hoztuk létre az eredeti fotóból a végeredményt. Természetesen a kész tartalmakat közvetlenül az alkalmazásból is megoszthatjuk majd másokkal.

Ezen a képen kicsit megszaladtak az effektek, de még így is jól néz ki.
Ezen a képen kicsit megszaladtak az effektek, de még így is jól néz ki.

A javítás eszközt is fejlesztették, így még simábban tünteti el a nem passzoló éleket, és pontosabban másolja le a kép részleteit, mint eddig valaha. Olyan eszközöket is javítottak a frissített appban, mint az Instafit, a Duo Filter, a Target, a Tilt-Shift, a Crop, és a Refit. Ezeket az eszközöket mostantól egyszerűbb lesz használni és sokkal jobban fognak működni.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!