imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkeznek a limitált kiadású BeoPlay H6-ok


Legutóbb már színt vallottam a BeoPlay S8 hírben, úgyhogy nem megyek bele a dologba mélyebben, de a BeoPlay A8 mellett a másik legkedvencebb B&O PLAY-termékem a H6 fejhallgató. A dán cégnek szokása a legtöbb termékéből limitált kiadásokat készíteni.

A H6-ból is volt már hasonló, akkor egy egészen sötétzöld színárnyalattal operáltak a B&O PLAY-nél. Az inkább klasszikus szépség volt, hasonló az én világosbarnámhoz (bár nekem ez utóbbi jobban tetszik), a mostani három új szín azonban teljesen más irányt képvisel.

A három különleges kiadású H6 neve Blue Stone („kék kő”), Graphite Blush („grafit pír”) és Bronzed Hazel („bronz mogyoró”). Már a nevükből is kiderül, hogy bizony nem egyszerű színkombinációkkal van dolgunk, sokkal extravagánsabb összeállítások ezek, mint amiket eddig megszokhattunk a dán tervezőktől.

BeoPlay H6 Limited Edition

Egészen úgy tűnik, hogy próbáltak fiatalosítani a H6 megjelenésén, ami sikerült is, bár én eddig sem neveztem volna öregesnek, inkább vintage-hatást keltőnek. A három színből a Blue Stone egy szürkével és kékkel kombináló egészen hideg hatást keltő változat. A Graphite Blush egy fokkal melegebb, barnásabb szürkével operál amihez meg merem kockáztatni lazacszín dukál (majd Anna kijavít, ha ez más szín), nekem inkább csajosnak tűnik ez a kombó. A Bronzed Hazel pedig egy egész klasszikus, meleg színekkel játszó arany-barna összeállítás.

A fejhallgatók természetesen továbbra is a B&O PLAY-től elvárható minőséget hozzák, a fejhallgatót is az a prémium anyaghasználat jellemzi, mint a márka többi termékét. A fülpárnák memóriahabbal vannak kibélelve, majd erre kerül az egészen puha és selymes tapintású báránybőr. A fejpánt merevségét és masszivitását a szépen megmunkált alumínium biztosítja, ennek a tetejére jön a stílusos marhabőr borítás, ami idővel csak egyre szebbé válik ahogy korosodik.

BeoPlay H6 Limited Edition

A belső is változatlan, ugyanaz az egyedi B&O PLAY-tervezésű 40 mm-es hangszóró található meg a fülpárnák mélyén mint az alapmodellen. Én imádom a H6-ot, nagyon bejön a hangképe, bár nem a ma divatos, mindent elnyomó mélyhangokra van kihegyezve, sokkal inkább kiegyensúlyozottabb, letisztultabb hangzásvilággal rendelkezik. Hosszú távon is nagyon kényelmes, ránézésre először kicsit féltem tőle, de tényleg meglepően könnyű és jó illeszkedik. Ha valaki egy kifinomult, stílusos fejhallgatót keres, én csak szívből ajánlani tudom.

A limitált kiadású H6-ok várhatóan október környékén érkeznek meg Magyarországra, akárcsak a korábban már említett S8 hangrendszer. Ha nem tudsz addig várni, vagy inkább a klasszikus színösszeállításokat preferálod, addig is megvásárolhatod a fekete vagy barna modellt. Ha pedig szeretnéd meghallgatni a H6-ot, bármelyik iSTYLE üzletben megteheted.

A végére pedig még pár kép, hiszen a B&O-nál mindig gyönyörű fotókat készítenek a termékeikről, én kifejezetten szeretem böngészgetni őket:

BeoPlay H6 Limited Edition BeoPlay H6 Limited Edition BeoPlay H6 Limited Edition BeoPlay H6 Limited Edition BeoPlay H6 Limited Edition BeoPlay H6 Limited Edition

Forrás és képek: B&O PLAY.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!