imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Erős hétvégével nyitottak az új iPhone-ok


Ming-Chi Kuo most kivételesen nem a jövőt látó varázsgömbjébe nézett, hanem az első néhány értékesítési nap számadataira. 

Erős nyitóhétvégét tudhatnak maguk mögött az Apple legújabb mobilkészülékei. Az első pár nap eladásait tekintve úgy tűnik, az iPhone 11 Pro kelendőbb, mint az iPhone 11, ez pedig remekül példázva, hogy az amerikai piac fogyasztói mennyire ragaszkodnak a high-end termékekhez. Ebben persze az segíti is őket, hogy nagyon sok féle készülékbeszámításos és 0% önrészes áruhitel konstrukcióban érhetők el a drágább termékek is.

Annak ellenére, hogy az iPhone 11 Pro lenyomta a sima iPhone 11-et, még nem jelenti azt, hogy utóbbi készülékre ne lenne nagy az érdeklődés. Ha nyugatról áthelyezzük a fókuszt keletre, ott például teljesen más az eladások összetétele. Kínában sokkal erősebben nyitott az iPhone 11. Csakúgy, mint az iPhone XR esetében, ez a készülék is remekül megtalálta a célcsoportját, többek között az iPhone 6, 6s és 7 eszközökről váltókat.

Image result for iphone 11

A TF International Securities jóslata csak iPhone 11 és 11 Próból 70-75 millió darabra teszi az értékesítési volument a 2019-es naptári évre. Korábban 65-70 millió darabról szólt a fáma, úgy tűnik azonban, hogy a nyitóhétvége bizakodásra ad okot. Habár a december 15-én életbelépő, iPhone-okat (is) sújtó új vámtarifa még csavarhat egyet a történeten.

Ennek ellenére Kuo úgy véli, az új vámtételek nem változtatnak semmit az árazáson, mivel a vállalat nem hárítja rá ezeket a tételeket a fogyasztókra. Azért decemberig még sok víz lefolyik.

Forrás: AppleInsider

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!