imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Erős reklámkampányba kezdett a Beats


Az Apple által felvásárolt márka élsportolókat, zenészeket és más híres embereket állított maga mellé legújabb, Above The Noise kampányában. Kifejezetten jól eltalált reklámokat hoztak össze.

A kampány még novemberben kezdődött egy hosszabb, érzelmes hangvételű videóval. Ebben olyan neveket sikerült maga mellé állítania a Beatsnek, mint Serena Williams, Kris Wu, Michael K. Williams, Neymar Jr és Cara Delevigne. Az üzenet: emelkedj felül a külvilág zaján, amely elvonja a figyelmed és találd meg a csendet, önmagad.

Mindeközben párhuzamosan láthatunk különböző vágyakkal teli fiatalokat, akiket mindenféle megpróbáltatás ér szerte a világban, és a már ismert és befutott hírességeket, akik valószínűleg hasonló nehézségeken mentek keresztül mire oda értek, ahol most tartanak.

A mai napon ugyanez az Above The Noise kampány kapott egy újabb, ezúttal rövidebb videót. A főszerepben télisportokban jeleskedő atléták állnak, nevesül Shaun White (USA) Lindsey Vonn (USA), Jamie Anderson (USA), Kevin Rolland (Franciaország), Ayumu Hirano (Japán) valamint Sui Wenjing és Han Cong (Kína). Tekintve, hogy a következő hónapban indulnak a 2018. évi téli olimpiai játékok, tökéletes az időzítés.

A sportolók mindegyike vagy a vezeték nélküli Beats Studio3 fejhallgatót, vagy a szintén vezeték nélküli Powerbeats3-at viselik, ráadásul egy új, Winter Red fantázianevű, elég dögös színben. Mindkét termék átfutott már a mi kezeink között is, olvasd el tesztjeinket.

Ha pedig megtetszettek, rögtön meg is rendelheted őket az iSTYLE webshopjából. A Studio3-hoz erre, a Powerbeats3-hoz pedig erre tessék.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!