imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Erre figyelj, ha eladsz vagy használtan veszel Apple Watchot!


Könnyen adódik a probléma, amikor az ember kiadja a kezei közül a használt Apple Watchát: az új tulajdonosa nem tudja aktiválni az órát. Ez néhány igen kínos, fejvakarással eltöltött perceket tud eredményezni. Mutatjuk, mit tegyél, mielőtt használt Apple Watchot adnál el vagy vennél, hogy elkerüld a kellemetlenségeket.

Az előbb említett eset már velünk is megtörtént, és az igazság az, hogy az eladó vagy a vevő tudatlansága akár még el is ronthatja az új Apple termék okozta izgalmakat. Teljesen természetes dolog, hogy amikor valaki megválik megunt eszközétől, legyen az iPhone, iPad, Mac, vagy épp Apple Watch, eladás előtt gyári állapotba helyezi a terméket. Utóbbi esetében ezt úgy tehetjük meg, ha a Digitális koronát benyomjuk, és a menüben rákoppintunk a Beállításokra » Általános » Visszaállítás opcióra. Ekkor az eszköz figyelmeztet, hogy az összes tartalom és beállítás el fog tűnni az eszközről. Ez iPhone-on is ugyanígy működik.

Ekkor általában érkezik egy tájékoztató e-mail, miszerint az eszközünk eltűnt a Find My iPhone-ból, azaz megszűnt rajta az Aktiválási zár, és hogy a rendszer kijelentkeztette az eszközt az Apple ID fiókunkból. Ez az Apple Watch esetében csak akkor történik meg, ha előzetesen szétkapcsoljuk az óra párosítását az iPhone-tól. Ezt a Watch alkalmazásban tehetjük meg a Saját óra lapra koppintva, ahol felül az eszköz neve mellett található “i” betűre kell böknünk és rányomnunk Az Apple Watch párosításának törlése elemre. Ha ezt megtettük és visszaállítottuk az órát a gyári állapotba, akkor az új tulajdonos minden gond nélkül tudja majd aktiválni az órát.

Abban az esetben sincs minden veszve, ha már mondhatni túl későn olvasod ezt a cikket: távolról is szétkapcsolható a két eszköz. Először is meg kell szüntetnünk a Watch hozzárendeltségét az Apple ID-hoz. iPhone-on vagy iPaden lépjünk be a Beállításokba, majd koppintsunk felül a nevünkre és görgessünk le. Válasszuk ki az Apple Watchot és töröljük a listából. Másodsorban nyissuk meg a Find My iPhone alkalmazást, koppintsunk a Watchra, majd nyomjunk a jobb alsó sarokban található “i” betűre. Alul az iCloud azonosítónkra rábökve ki tudjuk jelentkeztetni innen is az eszközt, és ezzel lényegében megszüntethetjük az Aktiválási zárat.

Ugyanezt megtehetjük bármely más eszköz böngészőjéből is. Az iCloud.com webhelyet kell felkeresni, majd bejelentkezni az Apple ID segítségével, és itt is a Beállítások alatt meg találhatjuk saját Eszközeinket. Töröljük az Apple Watchot a listából. Ha ezzel megvagyunk, akkor koppintsunk az iPhone keresés funkcióra, jelentkezzünk be az iCloudba és nyomjunk az Összes eszköz fülre. Keressük ki az Apple Watchot, itt is nyomjuk az “i”-re és töröljük a listából. Innentől már gond nélkül hozzárendelhető egy másik fiókkal rendelkező iPhone-hoz az Apple Watch.

Ha nem szeretnéd a dolgot a véletlenre bízni és inkább biztos forrásból, garanciával vásárolnál magadnak Apple Watchot, akkor nézz szét az iSTYLE kedvezményes ajánlatai között, hiszen most rengeteg akciós Apple Watch közül választhatsz.

 

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!