imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

eSIM beállítása iPhone-on


Az idén bemutatott iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR modellek mindegyike rendelkezik már eSIM lehetőséggel. Mutatjuk, hogyan lehet aktiválni.

Az iOS 12.1 beköszöntével minden idén bemutatott iPhone-t felvértezte az Apple a második SIM kártya aktiválási lehetőséggel. Az európai modellek esetében ezt virtuálisan tehetjük meg. Ez egy új technológia, amit a hazai szolgáltatók is kis számban elindítottak már, erről érdemes mindenkinek a sajátjánál tájékozódni. Ha viszont már előfizettünk egy ilyen szolgáltatásra, akkor a következő lépésekkel aktiválhatjuk:

  1. Lépj be az iPhone-od Beállítások menüjébe.
  2. Keresd meg a Mobilhálózat opciót.
  3. Koppints a Mobil-előfizetés hozzáadása menüpontra.
  4. Szkenneld be a szerződésen lévő QR-kódot vagy add meg manuálisan a szolgáltatótól kapott aktivációs adatokat.

A második kártya beállításánál megadhatjuk, hogy telefonálásra vagy esetleg kizárólag adatforgalmazásra szeretnénk használni. Egyes esetekben szükséges lehet a szolgáltók által kínált alkalmazás letöltése is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!