imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Év vége felé már jöhet is a következő Apple Watch?


Lehet, hogy mégsem két éves ciklusokban frissül majd az Apple okosórája mint ahogy azt az eddigiek alapján gondoltuk? Nézzük, mit várhatunk az Apple Watch Series 3-tól a pletykák szerint!

Nem kellett sokat várnunk, hogy ne csak a 2017-es iPhone, hanem a következő Apple Watch körüli pletykák is beinduljanak. Most egy kínai napilap, a Economic Daily News (EDN) vélt megtudni pár szupertitkos infót. Mindenekelőtt jegyezzük meg, hogy mivel kínaiul nem tudunk, kénytelenek vagyunk a DigiTimes fordításában bízni, remélve, hogy ezúttal nem ferdítettek nagyot, ugyanis Red szavaival élve a DigiTimes:

Ez az az online híroldal, aminek szinte már eposzi jelzője a nemzetközi Apple-sajtóban a „hit-and-miss IT newspaper.” Mégpedig azért mert nagyjából tényleg úgy működnek, hogy hasraütésszerűen írnak valamit, ami aztán vagy bejön vagy – az esetek döntő hányadában – inkább nem. Ha mi futunk bele egy olyan hírbe, ahol az eredeti forrás a DigiTimes, akkor már el sem olvassuk.

A helyzet tehát az, hogy egy többszörösen kétes eredetű pletykáról van szó. Lássuk azonban, mire is számíthatunk, ha mégis beigazolódnának.

Apple Watch

Elvileg a Quanta Computer nevű cég gyárthatja majd az Apple Watch Series 3-at (név nem szivárgott ki, csak az egyszerűség kedvéért hivatkozunk így a következő okosórára), ami 2017 harmadik negyedévében landolhat majd a boltok polcain. Ez ugyanaz a cég, akik már korábban is fő beszállítói voltak az Apple Watch-oknak. Sok új funkcióban a forrás szerint kár reménykedni: csak egy kicsivel jobb aksi, és valamivel jobb teljesítmény várható. Ennek értelmében a dizájn is változatlan maradna, ami engem személy szerint nagyon elkeserítene, mivel igen rápörögtem már a kerek Apple Watch koncepcióra.

Pusztán a teljesítményért és az akkumulátoridőért elég fölösleges lenne egy új szériát létrehozni. A mostani Series 2 gyorsasága bőven elég, ahogy az egyező vasaknak köszönhetően a Series 1-é is. De még az első generáció is aránylag fürge lett a watchOS 3-nak köszönhetően. Az akkumulátor már más kérdés, de azzal, hogy – tegyük fel – 2 napról 3-ra növekszik az üzemidő, túlzottan nem lennének kisegítve a felhasználók.

Kerek Apple Watch

Mivel az új Apple Watch-okat kevesebb figyelem övezi, mint az iPhone-okat, így lényegesen könnyebb a titkokat is tartani. Könnyen lehet, hogy a mostani pletykák csak az igazság egy kis részletét fedik le, és az igazi nagy dobást mondjuk a sokat pletykált, kibővített egészségügyi funkciók fogják jelenteni, bármit is jelentsenek ezek pontosan.

A Quanta természetesen cáfolta a pletykákat, puszta spekulációknak nevezve azokat.

Forrás: 9to5mac, MacRumors és DigiTimes.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!