imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Exkluzív Apple Music tartalmak érkezhetnek


Sokak szerint az Apple Music nem lett kifejezetten egyedi felhasználói élményt nyújtó szolgáltatás, bár az Apple pont azért hozta létre a Connect nevű felületet, ahol követhetjük kedvenc előadóink tevékenységét, hogy egy kis pluszt nyújtson a versenytársakhoz képest. A legtöbb esetben viszont, amit itt közzétesz egy előadó, azt a többi közösségi portálon is meg fogja osztani. Ezek után pedig azt hihetnénk, hogy így a Connect egy fölösleges szolgáltatás. Pedig a gyakorlat mást mutat.

Annak érdekében, hogy a Connectet egyre többen kezdjék el aktívan használni, az Apple szerződéseket kötött néhány előadóval. Ezek a szerződések nagyjából annyit tartalmaznak, hogy az amerikai vállalat készít az előadó egyik számának egy videoklipet, cserébe ezt a dalt a Connect hálózatán keresztül kell népszerűsíteni. A teljes lista sajnos még ismeretlen, de az első néhány előadó között ott lesz Purity Ring, P. Diddy, és James Bay is. Az elképzelés egyébként nem rossz, hiszen így az előadók is jól járnak és az Apple szolgáltatását is többen fogják használni.

ciukkc2veaaxrmf-jpg-large
A legelső interjú a Beats 1 rádióban Eminemmel volt.

Az Apple nem először készít előadóknak videoklipet. Több híres előadó zeneszáma az Apple által kapott videót is. Drake-től az Energy, Eminem Phenomenal klipje, és Williams Freedom című számának a klipjét is az Apple készítette.

Apple Music

Érdekesség, hogy mind a három előadónak van saját műsora a nemrégiben indított Beats 1 rádióban. Egyébként arról sajnos továbbra sincs értesülésünk, hogy mikortól lehet itthon is hallgatni a Beats 1 adását. A legelső egy óra adását viszont eléritek itt. Remélhetőleg minél előbb elérhetjük itthonról is, és már nem kell majd VPN-nel vagy egyéb megoldással trükközni.

Drake, Pharrell Williams és Eminem
Drake, Pharrell Williams és Eminem

Egyelőre arról sincs hír, hogy az új kampány keretei között készülő videoklipek mikorra lesznek láthatóak. Az exkluzív tartalmak megjelenéséről viszont bizonyosan lesz hivatalos bejelentés is, tehát nem kell attól aggódni, hogy esetleg lemaradnánk ezekről a zenei videókról.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!