imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Exkluzív interjú a Punnany Massif dj-jével


A Sziget fesztivál utolsó előtti napján sikerült elkapnunk Bálintot aka R-NoLD-ot, a Punnany Massif együttes dj-jét egy rövid beszélgetésre – az pedig nem titok, hogy már évek óta ők a kedvenceim. A zenekar idén először a nagyszínpadon lépett fel, így az egyike volt a négy magyar zenekarnak, akit ez a megtiszteltetés ért. A produkció nagyon szuper volt, amiről a videóban pár részletet is láthattok.

Bálint nem csak a hazai, hanem a külföldi fellépésekről is mesélt nekünk, hiszen a Punnany Massif egy 10 napos erdélyi turnén is túl van, és a közeljövőben sem zárkóznának el hasonló lehetőségektől. A sok koncert mellett azért az új albumukra is jut idő, hamarosan megjelenik a FEL #2, amelynek rögzítésére természetesen Macet használ a csapat, a dalszerzési folyamatnál és a próbákon pedig iPhone segítségével megy az ötletelés. Az új lemez természetes iTuneson, és a Spotify-féle zenestreamelő szolgáltatásokon keresztül is elérhető lesz.

Ha arra is kíváncsi vagy, hogy Bálint milyen alkalmazásokat használ az iPhone-ján, nyomj csak rá arra a play gombra. :)

iMagazin – Sziget – Punnany Massif from iSTYLE TV on Vimeo.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!