imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ez is 100 % – hétfőn bemutatkozik az új OS X


Ez is biztosra vehető volt, de most már tényleg 100 százalék, hogy hétfőn érkezik a Mac OS 10.10 is, ugyanis a WWDC helyszínén, az iOS 8 plakát elé felkerült a Moscone Centerbe egy szép nagy X ami nem jelenthet mást mint az új Mac OS bemutatását.

A pár nappal ezelőtt megjelent cikkünkből, melyet arról írtunk, hogy mi várható az idei WWDC-n, a Mac OS 10.10-et is kipipálhatjuk. Remélhetőleg a tavalyi “ráncfelvarrott” Mavericks után, az új OS X-ben jelentősebb fejlesztéseket kapunk majd. A név szerintem Mac OS X Yosemite lesz, ugyanis a plakáton látható háttérkép a Yosemite nemzeti parkban álló hegyet ábrázolja.

Egyéb lehetséges nevek az Apple által korábban benyújtott trademarkok alapján: Redwood, Mammoth, California, Diablo, Miramar, El Cap, Redtail, Condor, Grizzly, Tiburon, Skyline, Shasta, and Sierra.

Hétfőn minden nyitott kérdésre is választ kapunk, már csak hármat kell aludni addig. Mit fog tudni az iOS 8, a Mac OS X, és persze a nagy kérdés, hogy ezeken kívül lesz-e valami meglepetés.

Ne felejtsétek el beírni a naptárba: Június 2 hétfő: WWDC közvetítés a handras.hu-n, a plastik.hu-n, illetve a hivatalos WWDC csatornánkon, és természetesen itt iMagazinon!

Borítókép: The Verge

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!