imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez lenne a tavaszi Special Event időpontja?


Már hetek-hónapok óta záporoznak a hírek a bejelentésre váró vagy csak áhított termékekről. Sőt, az elmúlt évek tendenciái alapján is, valaminek muszáj történnie, még pedig úgy tűnik márciusban.

Az iPhone-Ticker német oldal értesülései szerint a vállalat tavaszi, inkább termék, mint szolgáltatás bemutatóját idén

2020. március 31-én, kedden tarthatja.

Tehát ez még NEM a hivatalos, bejelentett dátuma a tavaszi külön eseménynek, az Apple rendezvényeket felsorakoztató oldalán még nyoma sincs. Azonban az elmúlt évek tendenciái alapján nem volt nehéz megtippelni a dátumot, pláne, hogy mostanában a legtöbb esemény keddre esik.

  • 2019 – március 25.
  • 2018 – március 27.
  • 2017 – nem volt tavaszi Special Event
  • 2016 – március 21.

Hovatovább, a németek azt is tudni vélik, hogy a rákövetkező pénteken, április 3-án már el is indulhat az évek óta misztikus köd övezte iPhone 9 (?) vagy iPhone SE 2 (?) értékesítése.

A jóárasított iPhone mellett az elmúlt hónapokban felröppent azért még 1-2 termék neve, amit az Apple szép csendben fejlesztgethetett. Ilyen a pro-vonalon az új iPad Pro, valamint a továbbfejlesztett 13″-es MacBook Pro, ami akár a 16″-es nagytestvér mintájára 14″-es méretre is változhat.

Továbbá szabadkártyásként még mindig benne van a pakliban egy MacBook Air update, valamint a régóta áhított AirPower töltőpad és AirTag tracker is. Mondjuk mindkettőről legalább akkor a csend, mint egy lehetséges MacBook Air frissítésről.

De aztán még érhet meglepetés…

Nektek melyik termék adná a legjobban? 

Forrás: iPhone-ticker

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!