imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ezek a háttérképek hiányoznak az iPhone-odról


Az egyszerű, de mégis elegáns háttérképeket imádjuk, néha pedig nem árt egy kis vérfrissítés, ideje lecserélned a háttérképedet az iPhone-odon!

Olyan szuper háttérképekbe botlottunk, melyeket vétek lett volna nem megosztanunk veletek. A fekete-fehér álló tájolású képek tökéletesen passzolnak az iPhone képarányához. Letisztultságuk ellenére eleganciát sugároznak, mi azonnal letöltöttük az összeset. Akadnak itt fotók tájakról, helyszínekről, de az absztrakt képek kedvelőinek is jutott mára valami. A képek alatti linkekre kattintva tudjátok letölteni őket nagy felbontásban.

Letöltés iPhone-ra

Letöltés iPhone-ra

Letöltés iPhone-ra

Letöltés iPhone-ra

Letöltés iPhonera

Korábban egyébként megosztottuk veletek az új iOS 11 és macOS High Sierra háttérképeket is, melyeket szintén le tudtok tölteni a lehető legjobb minőségben. Ha még nincsenek meg, itt pótolhatod azokat is!

Ha kíváncsi vagy az iOS 11-gyel kapcsolatos összes újdonságra, esetleg lemaradtál az Apple-t érintő legérdekesebb híreinkről, akkor a WWDC mappában mindet bepótolhatsz! Nem bírod ki, hogy ne töltsd le már most az iOS 11-et? Előtte mindenképp olvasd el cikkünket a témában, illetve azt is miért intünk óva mindenkit a frissítéstől. Korábban arra is adtunk tippeket, hogyan tudsz visszaállni régebbi iOS verzióra.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!