imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ezek lettek az iPhone-os fotóverseny legjobb képei


Azt hiszem, a képek megnézése után senki nem fogja kétségbe vonni a zsűri döntését. Jöjjön 10 elképszető iPhone-nal készült fénykép.

Még január végefelé tettük közzé mi is az Apple felhívását, amelyben versenyre hívta az iPhone-nal fotózók népes táborát. A részvételhez nem volt másra szükség csak egy bármilyen iPhone-nal készült fényképre, amit természetesen te készítettél, és amit szerkeszteni is lehetett.

A pályamunkákat a közösségi média felületei gyűjtötték, és egy professzionális fotósokból, illetve az Apple néhány belsős emberéből álló álló csapat zsűrizte. A nyeremények közt először csak a dicsőség szerepelt, és az, hogy az Apple óriásplakátra, reklámanyagokhoz és a sajtószobában is felhasználná a képeket, ezzel is eljuttatva a fotós nevének hírét a világba.

Miután kisebb botrány kerekedett abból, hogy az Apple az eredeti feltételek mellett ezzel rendezettnek tekintette volna a megállapodást, egyéb fizettség nélkül, végül kötélnek álltak, és valamamekkora pénzdíjat is felajánlottak a nyerteseknek. A verseny lezárultával meg is érkeztek a fényképek a Newsroomba, íme:

Alex Jiang (Amerikai Egyesült Államok), iPhone XS Max
Blake Marvin (Amerikai Egyesült Államok), iPhone XS Max
Darren Soh (Szingapúr), iPhone XS Max
Nikita Yarosh (Fehérorszország), iPhone 7
Dina Alfasi (Izrael), iPhone X
Elizabeth Scarrott (Amerikai Egyesült Államok), iPhone 8 Plus
Andrew Griswold (Amerikai Egyesült Államok), iPhone XS
Bernard Antolin (Amerikai Egyesült Államok), iPhone XS Max
LieAdi Darmawan (Amerikai Egyesült Államok), iPhone XS
Robert Glaser (Németország), iPhone 7

Nektek melyik tetszik legjobban a nyertes képek közül?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!