imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ezeket az iMessage appokat mindenképp próbáld ki!


Az iMessage amellett, hogy remek üzenetküldő szolgáltatás, manapság egy teljesen új platformot is jelent, amelyhez hozzáadhatunk különböző alkalmazásokat, többek közt játékokat is. Hagyd a papíron amőbázást, inkább próbáld ki ezeket a haverokkal!

WIT

Hol, mikor és kivel? A puzzle játékok szórakoztatóak, és mindig egy jó kis agytorna játszani velük. Főleg, ha az adott képhez saját emlékek is fűződnek. A WIT segítségével a saját fotótárunkból importálhatunk be képeket, amin például a haverokkal egy buli során vagy a barátnőnkkel / barátunkkal az első közös nyaralás során pózolunk. Ezeket a felejthetetlen emlékeket eleveníthetjük fel, csak össze kell keverni a képek darabjait, aztán bedobni a beszélgetésbe. Garantált siker, a barátnődnél pedig egy újabb piros pont!

WIT

Wordie: Guess the Word

Minden körben egy 4 képből álló fotómontázst küldhetünk a beszélgetőpartnerünknek, akinek ezekből kell kikövetkeztetnie, hogy mi a megfejtés. Ha sikerült kitalálnia, akkor fordul a kör és ő passzolhat nekünk egy feladványt. A Wordie eredetileg nem az iMessage-hez készült, de az alkalmazás letöltésével engedélyezhetjük a használatát az Üzenetekben is. Természetesen az angol ismerete szükségeltetik, sőt, akiknek nem tökéletes vagy friss a nyelvtudása, azoknak remek alkalom tanulásra, új szavak megismerésére. Kiváló a maradék ebédszünet elütésére, utazáshoz úgyszintén.

Wordie

Star Walk 2

Ha még nem hallottál a Star Walkról, akkor itt az ideje, hogy megismerd. Ha hidegen hagynak a közösségi média alkalmazások és az App Store-ban található tengernyi játék, de szereted a hasznos appokat, akkor ezt neked találták. Ezzel a csillagvizsgáló appal természetfilmeket megszégyenítő módon térképezhetjük fel az égboltot, és szintén hozzáadhatjuk az iMessage-hez is. Sajnos nem ingyenes, de az értékelések és a szaksajtó szerint is minden egyes forintot megér. Természetbúvároknak, kalandoroknak és kutatópalántáknak szinte kötelező!

StarWalk2

MsgMe WordGuess

Klasszikus szókitalálós app, ami még interaktívabbá válik az iMessage-ben. Kihívásokat küldhetünk az iPhone-os kontaktoknak, akiknek ki kell pótolniuk az általunk megadott szöveget. Akár segíthetünk is megfejteni a feladványt, de ha úgy tartja kedvünk, befolyásolhatjuk és félrevezethetjük a partnerünket. Legyünk gonoszak vagy jófejek: a lényeg, hogy az unalmas, formális “hello, mizu?” fajta csevegést felválthatjuk egy kis mókával, kötöttségek nélkül. Bármikor új játékot kezdhetünk, egy időben akár több játékossal is és szinte végtelen ideig játszhatunk kitalálósdit. Hagyj fel az emojikkal és küldj minél nehezebb feladványokat!

MsgMe
iPad

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!