imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ezekkel az appokkal könnyen teljesítheted az Apple Jóga Világnapi kihívását


Érkezett a héten egy újabb Apple Watch aktivitási kihívás, mégpedig a mai Jóga Világnapja alkalmából.

Ahhoz, hogy megkapd a jól megérdemelt kitűződet (és az elmaradhatatlan matrica szettet), nem kell mást tenned, mint lenyomnod 15 perc jógát bármilyen appban, ami rendelkezik Egészség (Health) app regisztrációval vagy az óra natív jóga edzését használva.

Jöjjenek az alkalmazások, amik hozzásegíthetnek a díjhoz!

Asana Rebel

Az első alkalmazásunk nem kifejezetten jóga app, inkább jóga által inspirált edző alkalmazásnak mondhatnánk, két céllal: hogy fittebbé tegyen és hogy zsírt égess. A készítők leginkább egy magas minőségű életmód magazinra hajazó kinézetet adtak az alkalmazásnak, mely egy csomó gyakorlatot és célzott soroztatot tartalmaz. Például gyakorlatok, melyek könnyítik az irodai dolgozók hátfájását. Ha csak egyetlen dolgot kéne kiemelnünk, amiért megvásárold ezt az appot, az a motiváció lenne. Minden vizuális megjelenítés, minden elnevezés és az egész design arra ösztönöz, hogy tényleg csináld.

Több mint 100 alkalmat vásárolhatsz meg a 3 havi előfizetéssel (10 490 Ft) vagy akár egy egész évre is előfizethetsz (12 290 Ft).

Pocket Yoga

Egyszerű alkalmazás, nagyon részletes magyarázzattal. Több mint 200 kép gondoskodik arról, hogy tökéletesen végezd el a gyakorlatokat, ki- és belégzéseket. Ha pedig szeretnél még többet megtudni az egyes pózok előnyeiről és magukról a technikákról, akkor igen széles ismereti anyagot biztosít számodra az app. Válassz 27 különböző hosszúságú és nehézségű kurzusból, melyet mind-mind tapasztalt jóga tanárok készítettek, így akár saját edződ lehet egy drágább kávé (1 090 Ft) árából.

Down Dog

Ha szereted a változatosságot és a monotonitás kicsinál, akkor a Down Dog a te appod. Több különböző variációt kínál, mint amin bármikor is végig tudnál menni, közel 30 000 félét. Minden egyes edzés elején te választhatod meg a nehézségi szintet, típust, az edzés hosszúságát (6 perctől 75 perc), egyedi célokat állíthatsz be, megszabhatod a ritmust, zenét és az instrukciókat. Egy szóval teljesen új jógaélményt biztosít. Használd az alkalmazást ingyenes vagy fizetős formában, biztosan minden otthoni jógázáshoz fűződő igényed kielégíti.

Yoga Studio

Itt van még egy alkalmazás, ami még a legelfoglaltabb jógik számára is tökéleges lehet, hiszen 5 perces gyakorlatoktól akár egy órás edzéseket is biztosít. Saját magadnak válogathatod össze a gyakorlatokat egy igen széles palettáról vagy választhatod a már előre összerakott gyakorlatsorozatot, egészen a keztő szinttől a profiig. Az alkalmazás rendszeresen frissül például családi gyakorlatokkal, kezdő anyukák és bébik számára. A 7 napos igyenes próbaidőszakot kiválthatod havi (1 490 Ft) vagy éves (4 690 Ft) előfizetéssel is.

Daily Yoga

Teljesen kezdőknek is ajánljuk, ha szeretnél egészséges maradni, fogyni, javítani az egyensúlyodon vagy az izomerődön. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb programot és kövesd az ajánlott lépéseket vagy állj bele a hosszabb kihívásokba. Sajnos a legtöbb opció csak Pro verzióban érhető el, melyet havi (4 190 Ft) vagy éves (13 990 Ft) előfizetéssel válthatsz meg.

Sajnos, ha pro verzióra van szükséged, egyik alkalmazás sem a legolcsóbb, azonban ingyenesen is tökéletesen jól használhatók. Ha kihagytad a mai kihívást, akkor se csüggedj, a vállalat rendszeresen áll elő valami újjal.

Addig pedig nézz szét az iSTYLE kínálatában, hogy ne az óra miatt kelljen lemaradnod legközelebb!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!