imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ezekkel a készülékekkel lesz kompatibilis az iOS 11


Bár még négy hónapra vagyunk a végleges iOS 11 megjelenésétől, már most sokan kérdezik, hogy vajon futni fog-e az iPhone-on illetve iPaden, amit használnak jelenleg. Mutatjuk a listát.

Ahogy azt megszokhattuk, az Apple az idei WWDC-n is bemutatta az iOS legújabb főverzióját, az iOS 11-et. A fejlesztői béta már elérhető, a hivatalos megjelenésig viszont várni kell a következő iPhone megjelenésig, amely szeptemberben várható és a következő készülékekre lesz letölthető:

Az iPhone 5 és az 5c tulajdonosok tehát elbúcsúzhatnak a 11-es iOS-től, ezek már nem támogatott készülékek. iPadeken nem történt változás, amiken elfut az iOS 10, azokra az iOS 11 is telepíthető lesz majd, kivéve a 4. generációs iPadet, ami már sajnos kicsúszott a támogatott készülékek listájából.

Nem árt számítani rá, hogy a régebbi iPhone-okon illetve iPadeken nem minden funkció működik majd, mint ahogy például iPad 4-en sem működik a Split view iOS 10-ben. Ez egész egyszerűen azért lehet, mert az Apple a gyengébb készüléken kénytelen letiltani bizonyos funkciókat, inkább ne is legyen, minthogy akadozzon jeligével.

Fontos megjegyezni, hogy a jelenleg elérhető bétát senki ne töltse le a napi használatban lévő iPhone-jára vagy iPadjére. Erről pár napja írtunk egy cikket, ide kattintva olvashatjátok.

Olvasd az iMagazin Shuffle részlegét, ha érdekes, vicces Apple-hírekre vagy kíváncsi!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!