imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ezért használj Apple tokokat


Örök kérdés az iPhone-osok körében, hogy érdemes-e tokba rakni a szép, vékony telefont vagy sem. Ezt nyilván mindenki maga dönti el, viszont a múltkor már megmutattuk, hogy milyen tokot biztosan NEM érdemes választani. Mostani cikkünkben arról beszélünk, miért jók az Apple megoldásai.

Széles kínálat

A szilikontokokra esküszöl a kényelmes, csúszásmentes kialakítás miatt? Jobban kedveled a bőr elegáns megjelenését? Esetleg billentyűzetes tokot keresel az iPad Próhoz? Szükséged lenne egy kicsit hosszabb üzemidőre? Az Apple kínálatában lényegében minden igényednek megfelelő „ruházatokat” találhatsz a készülékeidnek, legyen szó iPhone-ról vagy iPadről.

Nincs más dolgot, csak végigszaladni az elérhető termékeken, kiválasztani azt, amelyik a legjobb passzol az ízlésedhez és megrendelni. Csak bírj választani a rengeteg szín közül.

Apple-féle anyagminőség

Nagyon fontos szempont, ha tokban hordod a készüléked, hogy olyan terméket válassz, ami nem okoz sérüléseket a burkolatban. Ugyanis ha nem megfelelő minőségű opció mellett teszed le a voksod, könnyen lehet, hogy egy idő után elkezdenek gyűlni a karcok a féltett készülék felületén.

Az Apple tokok ezzel szemben biztosan átmennek az ipari tesztelésen, és úgy vannak kialakítva, hogy az a lehető legjobban kímélje az iPhone vagy iPad burkolatát. Elvégre mégis csak ők ismerik a legjobban, milyen anyagokat használtak fel a gyártás során. Persze a karcmentes végeredményhez picit neked is figyelned kell: időnként puha, tiszta törlőkendővel távolítsd el a tok belsejébe ragadt porszemeket, hiszen ezek a használat során meg tudják sérteni az érzékeny felületet.

Esztétikus kialakítás

Az Apple tokokkal már csak azért sem nyúlhatsz mellé, mert biztos lehetsz benne, hogy azokat az Apple aktuális dizájnelveinek megfelelően alakították ki (Smart Battery Case, te most kicsit bújj el a sarokba), ráadásul ugyanaz a cég, aki magukat a készülékeket is gyártja. Nincs rosszabb dolog annál, mint egy szép készüléket ronda tokokkal elcsúfítani. Az Apple tokokat használva ez biztosan nem történhet meg.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!