imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ezért nem baj, hogy szinte minden kiszivárgott az iPhone 8-ról


Történt már ilyen a múltban, és a dolog sokkal jobban sült el, mint ahogy arra számítani lehetett. Az, hogy egy még be nem mutatott iPhone-ról már szinte mindent tudunk, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy oda a meglepetés.

A mostani nagymértékű információszivárgás az iPhone 8-ról egy kicsit másabb, mint amit a korábbi évekből megszokhattunk. Jellemzően ugye az szokott történni, hogy a gyátósorról valaki leemel pár alkatrészt, elkészít néhány fotót és hasonlók. Ezek után pedig csak találgatni lehet, hogy mennyire valósak az „informátor” értesülései.

Az iPhone 8-cal viszont más a helyzet. Most lényegében maga az Apple volt a szivárogtató azzal, hogy nem sikerült kiszedniük az okoshangszóró szoftveréből a beszédes kódrészleteket. Az egész jelenségről korábban már részletesebben is írtunk, most nem ismételném magunkat. Bár alapvetően csúnya bakiról van szó, a helyzet nem példa nélküli.

Akik régebb óta követik az Apple körüli történéseket, talán még emlékeznek rá, hogy 6 héttel az iPhone 4 bemutatása előtt az egyik mérnök elhagyta a nála lévő, tesztelésre szánt prototípust egy kocsmában. A készüléket aztán valaki megtalálta, majd tovább adta a Gizmodonak 5 ezer dollárért cserébe.

Hiába volt a telefon egy iPhone 3GS-nek álcázva, ez nem volt elég az újságírók megtévesztésére, akik darabjaira szedték a még be nem mutatott modellt, majd egy „This is Apple’s Next iPhone” című cikkben leírtak róla mindent. Persze az eset nagy botrányt kavart, még maga Steve Jobs is felhívta a szerkesztőséget, később pedig a rendőrség razziázott a cikket közlő újságíró házában. Mégis, hogy lehet kezelni egy ilyen helyzetet?

Steve Jobs tudta.

Ma bemutatjuk az iPhone 4-et. Nagyon szexi…Teljesen új dizájnnal érkezik. Állítsatok meg, ha már láttátok. – mondta a színpadon.

Az utolsó mondat egyértelműen a szivárgásra vonatkozott. Nem is kellett több a közönségnek: nagy taps, üdvrivalgás és nevetés. De Jobs folytatta:

Higgyetek nekem, nem láttatok semmit. Ezt a cuccot élőben kell látnotok. Ez az egyik legszebb dizájn, amit valaha láttatok. Ez – minden kétségen kívül – a legtökéletesebb, és az egyik leggyönyörűbb dolog, amit valaha alkottunk.

Most, hogy úgy tűnik, oda minden meglepetés az iPhone 8-cal kapcsolatban, hiszen tudjuk a kinézetét, a legfőbb funkcióit és még rengeteg más apróságot, jussanak eszünkbe Steve Jobs akkori szavai:

„Higgyetek nekem, nem láttatok semmit…”

Lehet, hogy a mostani dummy modellek már kiköpött másai a tényleges készüléknek. Lehet, hogy szinte semmi újat nem fogunk hallani a Keynote-on. De egy iPhone tényleg az a dolog, amit élőben kell látni. Amit kézbe kell fogni, amit meg kell nyomkodni ahhoz, hogy megérezhesd, miről is van szó valójában.

Forrás: Macstories

Természetesen minden iSTYLE üzletben kézbe veheted és kipróbálhatod az összes forgalmazott iPhone-t. Ha pedig megtetszik az iPhone 7 vagy az iPhone SE, most ráadásul akciósan haza is viheted őket.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!