imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ezt gondolták az emberek az iPhone 6 megjelenése előtt


Még augusztus végén a Szigeten készítettünk egy videót, a még meg nem jelent iPhone 6-ról. Az emberek kezébe adtunk egy iPhone 6 dummy készüléket, majd megkérdeztük tőlük, hogy megvennék-e ha így nézne ki az iPhone 6.

Ma jutott az eszünkbe, hogy érdemes lenne újra elővenni az alábbi videót. Egyrészt érdekes újranézni a megkérdezettek véleményét, másrészt talán sokan lemaradtatok erről a videóról, hiszen augusztusban még sokan nyaralni voltak. Ha már láttad, akkor érdemes újranézni, annak tudatában, hogy már ismerjük a végleges iPhone 6 dizájnt, ha pedig nem láttad, akkor azért kattints a lejátszás gombra.

A válaszokon jól látszik, hogy a legtöbben nem nagyon voltak kibékülve a kezükbe adott mérettel, és a formával. Sokan mondták, hogy túl nagy lenne egy ekkora telefon, majd végül pár perccel később megbarátkoztak a méretekkel. Nyilván más lett volna a helyzet, ha egyből egy végleges és működő készüléket próbálhatnak ki az emberek, de persze erre augusztusban még nem volt lehetőségünk. Többen nem is hitték el, hogy így fog kinézni az iPhone 6, pedig mi elég biztosak voltunk ebben, ha nem így lett volna, akkor meg sem csináljuk a videót. Érdekes lett volna még egy iPhone 6 Plus méretű készülékkel is megszondázni a közönséget, de sajnos iPhone 6 Plus dummy-t nem sikerült beszerezni.

Azóta már tudjuk, hogy mennyire népszerű az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus, épp tegnap számoltunk be róla, hogy akár 71 millió darab iPhone is fogyhat az utolsó negyedévben, és azt is tudjuk, hogy a legtöbben az iPhone 6-ot részesítik előnyben.

Érdekes lenne újra megkérdezni a videón szereplőket, hogy azóta beszereztek-e már maguknak egy iPhone 6-ot. Valószínűleg igen.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!