imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ezúttal se maradt díjazott kijelző nélkül az Apple


A 25. alkalommal kiosztott rangos kitüntetést az Apple Watch legújabb kijelzői érdemelték ki. 

A Society for Information Display (SID) az egyetlen olyan professzionális szervezetként határozza meg magát, ami az elektronikus kijelző és vizális információs iparágakra fókuszál. A szervezet 1995 óta osztja ki az éves Kijelző Iparág díjait az iparág legjobbjainak.

Az idei díjazottakat azon termékek közül választották ki, amik a 2018-as naptári évben kerültek kiadásra. Összesen hét győztes került ki három kategóriából. A jelöltek közül egy “szakértőkből álló panel” döntött a technikai innováció, a kereskedelmi jelentősség, valamint a pozitív társadalomra gyakorolt hatás alapján.

Idén a legjobb kijelzőnek járó díjat három termék kapta meg, köztük az Apple Watch Series 4 kijelzőjével. Az indoklásban elsősorban azt említik meg, hogy a kijelző az Apple Watch meghatározó eleme, és ezt sikerült a korábbiakhoz képest tökéletesíteni. Úgy tudtak több mint 30 százalékkal nagyobb kijelzőfelületet elérni, hogy a külső méret csak minimálisan (2 mm-rel), nőtt.

Ráadásul azt a kihívást is sikerült megoldania a mérnököknek, hogy a nagyobb kijelző ne okozzon nagyobb fogyasztást és ezzel rövidebb üzemidőt. Az alacsony hőmérsékletű polikristályos oxid (low-temperature polycrystalline oxid – LTPO) technológia használatával sikerült olyan hatékonyságot elérni, hogy a felhasználók továbbra is tudják egész nap hordani okosóráikat egyetlen töltéssel.

Image result for samsung the wall

Az Apple Watch Series 4 mellett a Samsung moduláris microLED fala és a Sony Crystal LED kijelző rendszere kapta meg az elismerést.

Ugyanebben a kategóriában az Apple tavaly az iPad Pro kijelzőivel nyerte el a díjat, illletve az iPhone X kijelző applikációját is díjazták.

Forrás: 9to5mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!