imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ezzel a gombbal aktiválhatod a Dark mode-ot


Az Intelligens színinvertálás egy félmegoldást jelent a valódi sötét kezelőfelület használatára. Bekapcsolni a Beállításokból tudjuk, de nézzük milyen megoldással lehet ennél is egyszerűbben elérni.

Nem régiben írtunk arról, hogyan tudod iOS 11-es iPhone-odat vagy iPadeded Dark mode-ban használni. Az Intelligens invertálást a Kisegítő lehetőség beállításai között találod. Egyetlen hátránya, hogy nem tűzhető ki a Vezérlőközpontban, és valljuk be a Beállítások között kotorászni nem a legkényelmesebb.

Létezik egy mód arra, hogy gyors gombra konfiguráljuk az Intelligens invertálást. A Beállítások > Kisegítő lehetőségek pontban legalulra görgetve találunk egy Kisegítő lehet. bill. parancsa opciót. Itt pipáljuk be az Intelligens színinvertálást. Így a Dark mode-ot mostantól úgy is tudod aktiválni, hogy háromszor megnyomod a Home gombot, iPhone X esetén pedig az oldalsó gombot.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!