imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kipróbáltuk az iPhone XS Max-ot

Megnéztük hogyan teljesít hosszabb távon!

Ezzel a rejtett Safari funkcióval egy koppintással böngészheted előzményeid


Az iPhone-os Safariban egy rejtett funkciónak köszönhetően mindössze egyetlen koppintással visszaugorhatsz előzőleg megnyitott oldalakra. Mutatjuk, hogyan működik!

Ismerős, amikor visszakeresnél egy böngészési előzményt, de nem tudod hol és hogyan keresd pontosan? Nos, nem szükséges a különböző almenük között kotorászni, hiszen az Apple ezt a felületet sokkal egyszerűbben is elérhetővé tette, csak elfelejtette megemlíteni.

Hagyományosan, ha vissza szeretnénk keresni egy korábban megtekintett oldalt, akkor a könyv ikonra kell koppintanunk, majd az órára. Itt megtalálunk minden korábbi tartalmat, a keresővel pedig pillanatok alatt visszakereshetjük ezeket az előzményekből.

De, vajon hogyan lehet ezt ennél is egyszerűbben elővarázsolni? Nos, akár véletlen is bele lehet botlani, mindössze a vissza gombot kell hosszan megnyomni. Sőt, nemcsak visszamenőleg kereshetünk, hanem többszöri visszaléptetés után, az előre ugrás gombbal ugyanilyen módon a másik irányba is haladhatunk és a listából kiválaszthatjuk hova navigáljon a Safari.

Ugyanakkor ezeken a füleken nincs lehetőségünk keresésre, így ha többnapos előzményt szeretnénk újra megnyitni, akkor csak a hagyományos nézetből tudjuk azt elérni.

MBA_2018

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!