imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Facebook események a Naptárban? Öt lépés és kész is!


A csoportok után talán az egyik legjobb Facebook fícsör, hogy eseményeket lehet létrehozni, arra ismerősöket meghívni, majd szépen az egészet egy felületen koordinálni. És tuti, hogy te is nyomtál már rá “Ott leszek” gombra.

Eseményt elindítani talán kevesebben szoktunk (kivéve talán 1-2 privát bulit), visszaigazolni őket viszont annál inkább. Bár pontosan tudjuk, hogy az “Ott leszek” talánt, az “Érdekel” pedig szinte biztosan nemet jelent, szerencsére sokan vannak, akik épp úgy tesznek, ahogy azt előzetesen a meghívásra válaszolva előre jelezték.

Ennek oka lehet például az is, ha egyszerűen elfelejtjük, hogy volt valami szombat estére. Pedig előző héten valóban rányomtunk arra a partira, tényleg érdekelt is, de aztán valahogy tovasiklottunk felette. Pedig, ha beírtuk volna a naptárba, állítottunk volna egy emlékeztetőt, hogy vegyünk rá előző nap jegyet, alakulhatott volna izgalmasabban is a hétvége. Vagy nem, de ez már sosem derül ki…

Ahhoz, hogy legközelebb ez ne fordulhasson elő, érdemes a Facebook eseményt egyből az Apple Naptárba importálni, amit aztán csekkolhatsz a widgetek között, kérhetsz róla értesítést, vagy akár tovább is küldheted a barátaidnak. Mindehhez 5 lépésre van szükséged:

  1. Nyisd meg a Facebook alkalmazást és kattints a jobb alsó sarokban a három vonalra
  2. Nyomj az Események lehetőségre
  3. Válaszd ki az eseményt
  4. Bökj a három pöttyre a jobb oldalon
  5. Válaszd az Exportálás a naptárba opciót

És ezzel meg is vagyunk, az esemény innentől kezdve megjelenik a Naptárban, természetesen abban az időpontban, amikor az megrendezésre kerül.

A gyári naptárat használod vagy egy másik verzióra esküszöl?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!