imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPadre is megérkezett a Facebook Messenger


A Facebook a tegnapi nap folyamán frissítette a Facebook Messenger alkalmazást, ami már egy ideje kivált az eredeti Facebook appból, és ha valaki véletlenül nem ismerné (van ilyen?), ez az az alkalmazás, amivel iOS alatt a Facebook chatet használhatjuk.

A legfontosabb újítás, hogy univerzális lett az alkalmazás, vagyis hosszú idő után végre natív iPad-támogatást is kapott. Ezen kívül egy apró újítás került bele a hibajavításokon kívül: mostantól le is menthetjük a fényképeink közé az alkalmazással felvett videókat. A videóüzeneteket egyébként az előző verzióban reformálták meg.

Facebook Messenger for iPad

 

Eddig ugye csak az ipades Facebook alkalmazásból vagy webes felületről (én így használom a Facebookot iPaden) küldhettünk üzeneteket, de most az iPhone app minden funkcionalitását megkapta az ipades változat is. Androidos táblagépekre való verzióról egyébként egyelőre nincs hír, de valószínűleg az is érkezik előbb-utóbb.

A múltkori Big Like funkció után számítottam esetleg egy Mega Like újításra, amivel az egész iPad kijelzőjét kitöltő like-okat küldhetünk, de ez sajnos kimaradt. Talán a következő verzióban…

Szokás szerint ingyenesen tölthető az App Store-ból.

Forrás: The Verge, képek: Facebook.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!