imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

FaceTime hívás Apple Watch-on


Apple Watch-ról nemcsak mobilhálózatról érkező, hanem FaceTime hívásokat is fogadhatunk, illetve kezdeményezhetünk. Lássuk utóbbit!

Emlékszem, mikor az ifjú Hordon megvásárolta élete első Apple Watch-át, akkor még okosóra szűzként, gyanútlanul kipróbálta a Watch-ról telefonálást, nyílt utcán, fényes nappal. Ez nem hogy akkor, azért manapság is igen fura: egy kétes tekintetű fickó, aki a zörgő órájához magyaráz: el tudod képzelni?

Nos, ezzel egyből meg is tapasztalta, hogy mire nem való ez a funkció, de egyébként otthon a négy fal között sokszor egyszerűbb az Apple Watch-ra koppintani, mintsem a telefon után kutatni a lakásban. Apple Watch-ról nemcsak fogadhatunk, hanem kezdeményezhetünk hívásokat, akár FaceTime-on keresztül is. Ennek két módja van.

Sirivel:

  1. Mondd: Hey Siri! vagy nyomd be hosszan a Digital Crownt
  2. FaceTime [a kontant neve]

Menüből:

  1. Nyisd meg a Telefon alkalmazást
  2. Koppints a Kontaktokra
  3. Válassz egy névjegyet
  4. Koppints a telefonra, majd a FaceTime audióra

Apple Watch-csal FaceTime-olni, ennyire egyszerű.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!