imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Fejlesztők között sorsol ki Apple Watch-okat az Apple


Bizonyára minden előrendelő roppant izgatottan várja jelenleg, hogy mikor áll át a megrendelt Apple Watch státusza az Apple Online Store-ban „szállításra kész” állapotba, illetve mikor kapja meg a futárcégtől a tracking kódot. Vannak egy páran, akiknek ez még fontosabb.

Ezek pedig a fejlesztők, akik nyilvánvalóan szeretnék minél előbb egy igazi órán is kipróbálni az alkalmazásaikat, mert ugyan alapvető tesztelésre ott van a szimulátor az Xcode-ban, azért ez nem teljesen ugyanaz, mint a valós hardveren kipróbálni a készülő alkalmazásainkat. Így hát az Apple elkezdett ilyen e-maileket kiküldeni a fejlesztőknek:

Vagyis ha olyan szerencsések vagyunk, hogy bekerülünk a szórásba, akkor most az egyszerű földi halandóktól eltérően garantált április 28-i szállítással rendelhetnünk meg (teljes áron) egy 42 mm-es Apple Watch Sport modellt a képen is látható kék fluoroelasztomer szíjjal. Így az első vásárlókkal egy időben a fejlesztők is elkezdhetik élesben tesztelni az appjaikat, hogy minél előbb tökéletesre csiszolhassák azokat. Annyira nem kell sietniük, hiszen az előrendelés napján percek alatt májusi, majd júniusi és júliusi dátumra ugrott a legtöbb országban az Apple Watch várható szállítása.

Arról nincsenek pontos hírek, hogy vajon mi alapján választja ki az Apple a fejlesztőket, az viszont valószínűnek tűnik, hogy csak azokban az országokban kerülhetünk játékba, ahol hivatalosan is forgalmazzák az órát – vagyis Magyarországon sajnos nem. Ha hazai fejlesztő vagy, kaptál e-mailt, és részt veszel a sorsolásban, akkor szívesen vesszük, ha jelentkezel nálunk. :) Az eredményeket a holnapi nap folyamán ismerteti az Apple, vagyis aki akkor pozitív választ kap, az legkésőbb jövő kedden megkapja az óráját.

Egyelőre nem tudni hivatalos számokat azzal kapcsolatban, hogy vajon hány órát rendeltek elő április 10. óta a vásárlók, a rohamosan növekedő szállítási idő azonban meglehetősen nagy érdeklődést vetít előre. Az Apple a sportváltozatok első rendelőinek elkezdte megterhelni a bankkártyáját, vagyis nekik jelentős esélyük van arra, hogy akár már holnapután csengessen náluk a futár a régóta áhított órával. Az acél Apple Watch-ot rendelők egyelőre nem jelezték tömegesen ezt, így elképzelhető, hogy ezt a modellt egy kicsit később kezdi szállítani az Apple.

Mi is nagyon izgatottak vagyunk már, főleg mióta április 10-én kipróbáltuk az órát. Ha esetleg lemaradtál volna róla, csináltunk egy rövid videót is:

Hosszabb használat után később természetesen egy átfogó teszttel is jelentkezünk majd.

Forrás: AppleInsider. Borítókép: Apple.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!