imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Fekete Péntek az iSTYLE-ban, jelentős kedvezményekkel!


Idén is lesz Black Friday vagyis Fekete Péntek az iSTYLE-ban, a szezon legjobb kedvezményeivel, szinte minden Apple termékre. Az iSTYLE nem először csinál Fekete Péntek akciót, de azért összeírtuk a legfontosabb tudnivalókat.

Mi az a Black Friday?

A Black Friday Amerikából indult, és a hálaadást követő péntek elnevezése. Ilyenkor indul meg a karácsonyi szezon, amit a kereskedők hatalmas akciókkal ünnepelnek meg, ennek következtében viszont hatalmas dugók alakulnak ki a városokban, ezért a hatóságok fekete pénteknek hívják ezt a napot. Egy másik ok az elnevezésre, hogy a cégek piros tollal könyvelik a veszteségeket, feketével pedig a nyereséget. Mivel a legtöbb cég november végén kezd átfordulni nyereségessé, november utolsó péntekére kezdték el használni a fekete elnevezést.

Fekete Péntek az iSTYLE-ban

Szinte összes Apple termék jelentős kedvezménnyel vásárolható meg, a legtöbb Macen 40 000 forintot lehet most spórolni, emellett az összes Apple kiegészítő is kedvezményesen kapható. Idén az iPadek sem maradnak ki az árcsökkentésből, ezeken is lehet most spórolni 10 000 forintot. Természetesen egy csomó külső gyártó terméke is akciós, 10-20 de akár 50 százalékos kedvezményekkel is találni kiegészítőket. iPhone 6 készülékeket ne keressen senki akciós áron, mert tekintettel a készlethiányra, ezekre nem terveztünk akciót.

Blac-Friday-2014

Az iSTYLE Fekete Péntek akciója mostantól indul, és szombat éjfélig tart. Az előző évek tapasztalataiból kiindulva, tudjuk, hogy a legtöbben dolgoznak pénteken, ezért az a döntés született, hogy érdemes meghosszabbítani az akciót szombat éjfélig. Remélhetőleg ezzel a lépéssel lecsökkentjük a sorokat, és sokaknak megkönnyítjük a vásárlást.

Az iSTYLE webshopjában akár már mostantól lehet rendelni akciós árakon, egészen szombat éjfélig. A rendeléseket a hétvége folyamán csomagoljuk, és jövő hét elején postázzuk. Az iSTYLE üzletek pénteken és szombaton is, reggel 10 és este 9 óra közt várják azokat akik személyesen szeretnék megvásárolni a kiszemelt terméket. Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni a webshopban, hogy az adott termék melyik iSTYLE boltban van raktáron. Az iSTYLE Apple Premium Reseller üzletek elérhetőségei itt találhatóak. Figyelem, ne írjatok / ne telefonáljatok azért, hogy félretegyünk terméket, mert foglalásra nincs lehetőség! Aki először kifizeti a terméket az viheti haza akciós áron a terméket. Mielőtt kérdeznél, érdemes elolvasni az istyle.hu-n lévő GYIK részleget az oldal alján.

Fontos változás, hogy idén csak azokra a termékekre élnek a kedvezmények, amik raktáron találhatóak. Amennyiben elfogy egy-egy termék, onnantól kezdve nem rendelhető akciós áron. Természetesen több száz Mac és több ezer kiegészítő áll rendelkezésre készletről, de szerettük volna elkerülni, hogy olyan rendelések érkezzenek be, amiket nem tudunk időben leszállítani.

Még egy jó hír a végére: a szállítás az ország egész területére ingyenes! Kellemes vásárlást kíván mindenkinek az iSTYLE csapata!

bfwebshot

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!