imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Félbevágott Apple-termékek és egy csúnya válás története


Nem nagyon szeretünk bulvár híreket lehozni, de ebben a mostani sztoriban Apple-termékek is szerepelnek és annyira szürreális, hogy muszáj volt kívételt tennünk.

Mindennek a felét akarod? Vigyázz mit kívánsz!

A történet egy német férfiról és a feleségéről szól, akik éppen válnak. Ez persze még nem lenne meglepő, hiszen eléggé mindennaposak a válások, de az osztozkodás már annál inkább.

Mint a legtöbb válásnál, itt is elérkezett az a pont ahol el kellett dönteni a feleknek, hogy hogyan osszák el a házasság alatt megszerzett javakat. A feleség mindennek a felét követelte, a férj viszont úgy gondolta, hogy nem jogos az asszony követelése, ezért úgy döntött, hogy mindent kettéfűrészel, és szó szerint felezi el az ingóságokat a volt feleségével.

50-50

A gondolatot tett követte, és a férfi tényleg mindent kettévágott. Igazságosan, 50-50 arányban osztotta el a MacBook Prót, iPhone-t, a plüssmacit, ágyat, biciklit, Samsung TV-t, de még az Opel Corsa-jukat is. Körfűrésszel, sikítóval, szikével felezett el mindent. A műveletről alább egy videót is láthattok, ebben ezt üzente az asszonynak:

Köszönöm a 12 »szép« évet Laura!!!!!!!! A felét csakugyan megérdemelted :) Üdv az utánam következőnek!

Bár részleteket nem tudunk, az biztos, hogy a férj elég egyedi módon teljesítette a felesége kérését. Az alábbi képek egyszerre viccesek és szomorúak is.

Íme az osztozkodásra szánt MacBook Pro és iPhone:

mpb5050 iphone5050

Az Apple-termékek mellett, minden más is “elosztásra” került:

teddy5050 bringa5050

Az Ebay-en egyébként meg lehet vásárolni a férfi részét, ha valaki esetleg szeretne valamit magáénak tudni a félbevágott cuccokból. Az Ebay oldalon még további félbevágott használati eszközöket is találhattok. Az árak egyelőre elég alacsonyak, de az iPhone-ra és a MacBook Próra érkezett eddig a legtöbb licit, őket követi szorosan a félbevágott Opel Corsa.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!