imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Felejtős az iPhone SE 2


Legalábbis egy beszállítói forrásokkal rendelkező telefontokgyártó szerint biztosan. Olyannyira, hogy már el is kezdték a helyette érkező készülékre gyártani a tokokat…

Az Olixar egy kifejezetten népszerű telefontokgyártónak számít. Ennek megfelelően elég jó beszállítói forrásokat épített ki maga körül az elmúlt években, amiből meg szinte egyenesen következik, hogy időnként megmondják a tutit a jövőre nézve. Nemcsak az iPhone-okkal, de más gyártók készülékeivel kapcsolatban is bizonyították már szavahihetőségük. Sajnos tehát igen valószínű, hogy amikor azt mondják,

nem lesz iPhone SE 2

akkor az úgy is lesz. Pedig minden jel arra mutat, hogy az Apple-nél tényleg tervben volt a dolog egy darabig. Csak aztán inkább úgy döntöttek, hogy az iPhone SE méretű mini csúcskészülék helyett inkább minden idők legnagyobb iPhone-jait dobják piacra. Nevesül egy iPhone X utódot 5,8“-csel, egy köztes 6,1“-es belépőkategóriás modellt és egy 6,5“-es iPhone X Plus-t.

Nagyon úgy fest tehát, hogy az 5,8“-es méret lesz a legkisebb, amit az Apple kiad kezei közül, ami kávamentes kijelző ide vagy oda, azért nem kis darab. Az Olixar egyébként annyira biztos a dolgában, hogy már most belizzították a gyártósoraikat, és elkezdték a tokgyártás a fentebbi méretekben. Ebben segítségükre lehetnek a most kiszivárgott – kétes hitelességű – digitális tervrajzok.

Ha úgy is lesz, ahogy az Olixar mondja, azaz hogy csak nagyméretű készülékek közül választhatunk majd, nagyon meglepődésre nincs okunk. Fizikai méreteket tekintve ugyanis már körülbelül két éve ugyanezekkel a specifikációkkal jön elő az Apple.

Forrás: Forbes

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!