imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A felhasználókat jobban érdekli az új iPhone, mint az új Samsung


Múlt héten a Samsung bemutatta legújabb zászlóshajóját, a Samsung Galaxy Note 9-et. Egy friss felmérés szerint azonban az embereket jobban érdekli, mivel jön majd elő az Apple szeptemberben.

A PC Mag 1 555 – feltehetően amerikai – felhasználót kérdezett meg arról, hogy melyik okostelefont várják idén a legjobban. Szegény Samsung hiába most mutatta be legújabb csúcskészülékét a Galaxy Note 9 személyében, csak a megkérdezettek 24%-át tudta lázba hozni.

Ezzel szemben a még csak be sem mutatott őszi iPhone-csomag a felhasználók 42%-ának mozgatta meg a fantáziáját. A maradékon osztozkodik a Google Pixel 3 (7%), az LG V40 (4%), a Huawei Mate 20 (3%), a OnePlus 6T (2%), illetve van még egy 6%-os egyéb és egy 11%-os „egyáltalán nem érdekel az egész“ kategória is.

A korrektség jegyében azért említsük meg, hogy a Note 9-et választók körében aránylag magas az iPhone-ról váltók (váltani tervezők) aránya. Az érdeklődők 76%-a ugyan eddig is Samsung tulaj volt, 8%-uk viszont iPhone nyúzott korábban, ami relatív soknak számít.

Nyilván 1 555 ember azért kcisit kevésnek tűnik ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le belőle, csak amolyan érdekességként tessék értékelni az adatokat.

Forrás: 9to5Mac

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!