imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Felkerült a térképre az Apple Park


Steve Jobs életének utolsó nagy projektje megvalósulni látszik, pár héten belül birtokba vehetik az Apple dolgozók az új főhadiszállást. Ennek örömére képpel és POI tagekkel már be is került a lokáció a cupertinóiak saját térképalkalmazásába.

Ugyan az eredeti tervekhez képest némi csúszással, de kifejezetten gyors tempóban épült fel az Apple Park, amit éveken keresztül csak Apple Campus 2-ként emlegettünk. Nemrégiben az Apple bejelentette, hogy áprilisban megnyitja vadiúj főhadiszállásának kapuit és a megszokott drónos videók helyett egy saját összeállítással ünnepelték a hírt. Mi több, időközben a 9to5mac kiszúrta, hogy frissítették a helyi adatokat a Maps alkalmazásban.

Bár már elérhetőek nagy felbontású képek és egy 3D-s nézet is az Apple Parkról, azok egy körülbelül 6 hónappal ezelőtti állapotot tükröznek. A térképet böngészve jól látszik, hogy ekkor még nem kezdődtek el a tereprendezési munkálatok, a napelemek nagy része is beszerelésre várt, a belső területek pedig zsúfolásig volt rakva a még be nem szerelt elemekkel. Azonban megjelentek a friss POI tagek, ami azt jelzi, hogy él a lokáció – emberlakta, civilizált terepre érkeztünk.

A körülbelül 12-14 ezer alkalmazott az elkövetkezendő fél évben fog átköltözni az új irodába, szépen fokozatosan. Természetesen a folyamatban lévő fejlesztések addig sem állnak le. Ugyan az épületek elkészültek, a környezet kialakításához még időre lesz szüksége a szakembereknek. Az Apple Parkot és környékét nagyjából 465 000 négyzetméternyi betontól szabadították meg az építkezés helyszínén, ezek helyét hamarosan fű fogja borítani.

A Steve Jobs után elnevezett előadóterem indulásra kész, már csak azt várja, hogy fogja magát Tim Cook és a bagázs, és bemutasson benne 1-2 új iPadet. Ám a hírek alapján arra, hogy itt tartsák meg a keynote-ot, egyelőre vajmi esély van, márha lesz egyáltalán tavaszi esemény.

Forrás: 9to5mac

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!