imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Fergeteges 4 új Animoji érkezik


Az iOS 12.2 bétájában tovább bővült a virtuális karakterek tára, akik bőrébe bújhatunk. Zsiráf, cápa, bagoly és vaddisznó a házban!

Az Apple továbbra is komolyan veszi az Animoji projektjét, ami ugyan elsőre (de még másodikra is) meglehetősen bugyutaságnak tűnik, a valóságban egész jól el lehet velük szórakozni alkalomadtán. Jelenleg 20 karakter található meg a móka-tárban, ami az iOS 12.2 érkeztével négy további állattal fog bővülni.

Hölgyeim és Uraim, fogadjátok szeretettel…

Baglyot, Pat kollégám tálalásában:

Cápát, Petra fordító kollegina tolmácsolásában:

Zsiráfot, Elena fordító kollegina által játszva:

És vaddisznót, szerény személyem által megtestesítve:

A karakterek az iOS 12.2 második béta kiadásával érkeztek, amelyből már publikus változat is elérhető, így aki akarja, már próbálgathatja is. Mindenki másnak körülbelül márciusig kell majd várnia, de nem csak az Animojik miatt, lesznek még érdekességek tavasszal…

Nektek melyik karakter tetszik a legjobban az újak közül?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!