imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Files app, mobil irodád Jolly Jokere


Az applikáció iOS 11-es megjelenésével jelentős űrt töltött be. Igazán hiánypótló alkalmazássá azonban akkor vált, miután újabb és újabb appokat kezdett el támogatni.

Amikor először megszellőztették a fájlkezelő eljövetelét örültünk. Amikor valóban bekerült az iOS 11-be, még jobban örültünk. Azonban lelkesedésünk kicsit alább hagyott, hiszen kezdetben csak az iCloud fiókunk tartalmát tudtuk benne menedzselgetni. Azonban, mára igazán multifunkcionálisá vált az alkalmazás: megtalálható a legsűrűbben használt programok támogatása, számtalan opciót kínálva számunkra.

Így már nem okoz gondot letölteni egy e-mail csatolmányt, a tetszőleges applikációval szerkeszteni a szövegét, képet csatolni hozzá vagy PDF-et készíteni belőle és mindezt azonnal továbbküldeni egy helyről.

A trükkhöz vegyük először a tárhelyet, ahová csatolmányaid letöltheted. A Google Drive-ot mi is rendszeresen használjuk a szerkesztőségben, de valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk. Emellett igen széles körben népszerűségnek örvend még a Dropbox is, mely a Google-t is öt évvel megelőzve nyújtott az elsők közt ingyenes tárhelyet felhő alapon.

A lementett fájloknak tetszőlegesen neki is eshetsz, például a PDF Expert by Readdle alkalmazással, mellyel szerkeszthetsz, kiemelhetsz, átemelhetsz, rajzolhatsz és hivatalosan alá is írhatsz PDF-eket. Ha végeztél, nincs más dolgod, mint belépni a Mail applikációba, kiböngészni elkészített dokumentumod a Files-ból és elküldeni a leveled.

Mobil irodád kiegészítendő az Apple az alábbi Files integrációval ellátott appokat ajánlja:

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!