imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Final Cut Pro X oktatás iJustine-nel? Naná!


iJustine neve ismerősen csenghet mindazoknak, akik valaha megnéztek már néhány tech videót a YouTube-on, főleg Apple témában. A népszerű videós most saját alkalmazást dobott piacra, amiben egészen a kezdő szinttől avat be mindenkit a Final Cut Pro X rejtelmeibe. 

Egész pontosan az iJustine Teaches FCP X alkalmazást a Ripple Traininggel, akik kifejezetten videovágós tutorial appokat gyártanak. A Maces online piactérre (App Store) kidobott új alkalmazás azzal a célzattal készült, hogy segítse a tartalomkészítők következő generációját. Megtanulhatják, hogyan bánjanak a Final Cut Pro X appal és vágják meg saját videóikat a netre.

Image result for iJustine final cut

Az egyszeri 10 990 Ft-ért megvásárolható 16 részes tutorial sorozatban végigkövetheted Justine Ezarik munkáját elejétől a végéig, ahogyan a saját videiót is meg szokta vágni. A pénzünkért iJustine kedves mosolya és alapos magyarázata mellett kaphatunk:

  • 16 darab 5-8 perces leckét, melyek bemutatják Justine komplett mukafolyamatát
  • Tartalomjegyzéket és oda-vissza ugrálási lehetőséget 1-1 témához
  • Hasznos billentyű kombináció emékeztetőket
  • Folyamatos és fejezetenkénti lejátszási lehetőséget

Ha rosszmájúak akarunk lenni, akkor technikailag semmi olyat, amit egyéb, ingyenes YouTube tutorialokból ne szedhetne magára az ember. De azért mégis csak más alaposan kidolgozott témát, egy vidáman csivitelő hangon hallgatni, mint… Így viszont az anyagok elsajátításához angol tudás szükségeltetik.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!