imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Finn és Jake már kártyázik is


Az Adventure Time Cartoon Networkös sorozatot talán senkinek sem kell bemutatnunk. Finn és Jake kalandjai most kártyajáték formájában folytatódnak.

Az első, tutorial körben Jake-ként játszunk Jake király ellen (velünk ellentétben, neki menő kis koronája is van). A játék annyiban standard, hogy a kártyák és szabályok megfelelnek az alap kártyás játékoknak. A körönként növekvő energia pontokból az “asztalra” védekező és támadó egységeket idézhetünk meg, amiket különböző varázsolhatokkal erősíthetünk. A cél természetesen az ellenfél egységeinek mihamarabbi elpusztítása.

Attól függően, hogy éppen melyik karakterrel játszunk, speckó kártyákat és képességeket is kapunk. A különböző szintek unlockolásával plusz lapokat is gyűjthetünk, melyből saját decket is összeállíthatunk a végére, és Game Centeren keresztül barátainkkal is játszhatunk.

Az egyetlen negatívum számomra az volt, hogy a játék még a tutorial lejátszása után is annyira erőszakosan akart végig irányítani az alap lépéseken, hogy ez kicsit elvette a felfedezés örömét. De ha ezen túlestél, akkor egy remek játékot kapsz, mely iPhone mellett iPadre és iPod touchra is ingyenesen elérhető.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!