imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Fjuul – aktivitásmérő iPhone-ra és Apple Watch-ra


A rengeteg napi teendő és munka igencsak korlátozza a lehetőségét annak, hogy magaddal is foglalkozz kicsit és kimozdulj, mozogj. Az Apple Watch egyik legfőbb funkciója, hogy ezen érdemben változtasson, hiszen mindig veled van és értesít, ha már ideje egy kicsit mozogni.

Számtalan alkalmazás érhető el napi aktivitásunk mérésére, ezek közül az egyik legnépszerűbbet mutatjuk be Nektek, a Fjuul-t. Egyszerű, ám mégis funkcionális, iPhone-ra és Apple Watch-ra is egyaránt feltelepíthető.

Vegyük sorra a legfőbb funkciókat:

  • automatikusan követi a napi mozgásodat
  • segít elérni a kitűzött fitnessz célt
  • gyakorlatokra és alkalmakra bontja le az aktivitást
  • a mozgást intenzitása alapján is tudja méri
  • megbecsüli, hogy várhatóan mennyi időt vesz igénybe az adott etap teljesítése

Ahogyan láthatjátok, igen sokoldalú alkalmazásról van szó. Noha a funkciók listája gazdag, mégsem kell atlétának vagy hivatásos sportolónak lenned ahhoz, hogy elégedett felhasználója légy az appnak. Mivel maximálisan személyreszabható és a preferenciáidhoz igazítva használhatod. A gyönyörű és átlátható kezelőfelület szöveges és grafikus formában is összesíti az elérni kívánt célt, valamint azt is, amit már teljesítettél.

Az alkalmazás prémium verziót is kínál, ahol további funkciókat kaphatsz. Ennek havidíja 1 390 Ft, míg éves szinten 10 990 Ft-ot kérnek érte leszurkolni a fejlesztőknek. A prémium csomagot egyébként 1 hónapig díjmentesen ki is próbálhatod, hogy meggyőződj róla, valóban tetszik-e a Fjuul.

Ti használtok bármilyen, hasonló alkalmazást? Mik a tapasztalataitok? Osszátok meg velünk bátran!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!