imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Flume – Tökéletes Instagram kliens Macre


Ha régóta keresel egy jól működő Instagram alkalmazást a Macedre, ami tudja összes mobilos funkciót, akkor megtaláltuk a megfelelőt a számodra!

Az Instagram jelenleg az egyik leggyorsabban fejlődő és növekedő közösségi platform, mely hazánkat is meghódította már. Mára az Instagram egyszerű fotómegosztóból első számű marketing eszközzé nőtte ki magát és privát üzenetek, képek, videók megosztására is alkalmas. Egyetlen bökkenő van csak vele: kizárólag okostelefonokra érhető el.

Miért baj ez? Egyre többen használják az Instagram üzenetküldő szolgáltatását például a Messenger vagy a Viber helyett, így a felhasználók rákényszerülnek a mobilos pötyögésre, ahelyett hogy egy számítógépen tudnák elintézni az üzenetváltást. Ezen kívül üzleti célokra kifejezetten kényelmetlen egy telefonos app használata, pláne ha a személyes és a céges fiókok között kell váltogatni állandóan.

Ezekre tökéletes a Flume, amely a maga egyedi megjelenésével tökéletes Instagram kliensnek bizonyult számomra. Az appot megnyitva nem a hagyományos kezelőfelülettel találkozunk, hanem egy kizárólag képekből álló hírfolyammal, persze az összes megszokott gombot megtaláljuk ezen is.

Az új verzió már szerkesztésre is alkalmas.

Tudunk üzeneteket küldeni és fogadni, írhatunk megjegyzéseket, szerkeszthetjük a profiloldalunkat, tehát minden olyan funkció elérhető, ami egyébként az Instagram webes felületéről nem. A Pro verzióval akár egyszerre több fiókot is kezelhetünk, és ami még jobb, hogy a Flume lehetővé teszi a fotók feltöltését is Macről. Nekünk nagyon tetszett, próbáljátok ki ti is!

Ne fizess túl sokat az alkalmazásokért, a Flume-ot letöltheted a Setappon keresztül is! A havi előfizetésről és a Setapp előnyeiről itt olvashatsz bővebben.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!