imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Fotók alkalmazás rejtett titka


Az iPhone-ok Fotók alkalmazásának egy hasznos funkciójának köszönhetően külső fejlesztők alkalmazásait is használhatjuk a képnézegető appon belül. Lássuk hogyan működik!

Bár már az iOS 8 óta lehetőségük van a harmadik féltől származó fotószerkesztő appoknak az iPhone-ok Fotók alkalmazásában beépülnie, ezt mégis kevesen ismerik. Arról van szó, hogyha letöltünk egy kompatibilis alkalmazást, akkor nincs szükség annak külön megnyitására, egyszerűen a Fotók app szerkesztő felületéről elérhető. Ez a lehetőség nagyon kényemes lehet azok számára, akik több ilyen típusú alkalmazást is használnak, igaz nem mindegyik támogatja a Fotók alkalmazást.

A Photoshop Express szerencsére igen, amit a leggyakrabban használok. Ha a képeimet ezen keresztül szeretném szerkeszteni, akkor annyit kell tennem, hogy belépek a Fotók alkalmazásra, majd egy tetszőleges képnél rányomok a Szerkesztés gombra. Ekkor az Apple gyári felületét hozza be az iPhone. Alul az egyéb gombra koppintva azonban elérhetem a third-party appokat is, már ha az támogatja ezt a lehetőséget. Ha nem találod a listában az alkalmazás ikonját, akkor a További gomb alatt található fülön ellenőrizd, hogy be van-e kapcsolva.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!