imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Fotók szerkesztése az Üzenetek alkalmazásban


A fotók szerkesztésének leggyorsabb módja, ha azt közvetlenül az Üzenetek alkalmazásból tesszük meg. Mutatjuk, hol találod ezt a lehetőséget!

Az iOS 11 rengeteg kényelmi újdonsága közt jelent meg a Képernyő fotók azonnali szerkesztése. Ha készítesz egy mentést a kijelző tartalmáról és rákoppintasz az index képre, akkor egyből méretre vághatod, megjelölhetsz rajta vagy elláthatod felirattal. Ez a lehetőség az iMessage üzeneteknél is elérhető, igaz kissé kacifántos helyen.

A szerkesztéshez a következő lépésekben juthatsz el:

  1. Nyisd meg az Üzenetek alkalmazást
  2. Keress egy beszélgetést és koppints a fényképezőgép ikonra
  3. Készíts egy képet vagy válassz ki egy korábbit
  4. A szövegmezőben koppints a képre
  5. A bal alsó sarokban válaszd a Korrektúra elemet

Miután elvégezted a szerkesztést nyomj a Mentés, majd a Kész opcióra.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!