imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Friss februári Apple Campus 2 drónvideó


Még csak éppenhogy belecsaptunk a februárba, de megérkezett az Apple Campus 2 építkezési fázisait bemutató új videó. Az anyagot ismét Duncan Sinfield drónpilóta lőtte (valószínűleg továbbra is a DJI Inspire 1 drónjával), a mostani pedig az egyik legrövidebb Campus 2 videó lett, ami egyszerre visz nagyon közel, és nagyon távol.

Jó ütemben készül a „világ legnagyobb Home gombja”, ami nem meglepő, ugyanis az épületnek 2016 végére el kell készülnie – legalábbis a korábbi határidő szerint. A 2:17 másodperces videó első 20 másodperce majdnem 20 vágással indít, úgyhogy ne közvetlenül étkezés után nézzétek meg. Értem én, hogy Sinfield ezzel azt akarta bemutatni, hogy most tényleg lesznek közeli felvételek hegesztő munkásokról, de ez egy kicsit sok. Ez ahhoz hasonló, amikor valaki azt hiszi, hogy mert fekete-fehér fényképeket csinál, az rögtön szociofotó, vagy ha remegő kézikamerával készít videókat, az művészfilm. Nem, egyik sem lesz ettől még az. Ha ezen túltettük magunkat, akkor a 4K-ban is megtekinthető videó valóban szép betekintést nyújt a munkálatokba.

A korábbi videókkal szemben mozgó és dolgozó embereket láthatunk, ami élettel tölti meg ezt a hatalmas betonkarikát. Már készülnek a szellőzőjáratok, sőt a belső oldalon már az óriási üvegfalat szerelik fel. A közeli képek mellett távoli óriástotálokat is kapunk, ami emlékeztethet minket arra, valójában mekkora épületet is épít az Apple, és hogy csak a főépületben 13 000 alkalmazott fog dolgozni. A kitermelt földből épített domb is szépen kezd piramis formát ölteni, de még találgatunk, hogy vajon kiről fogják elnevezni.

apple-campus-2-februar

Kicsit szkeptikusak vagyunk itt a szerkesztőségben, hogy vajon tényleg kész lesz-e idén a Campus 2. Elég ha csak magára a tereprendezésre gondolunk, vagy hogy ezt az épületet be kell kábelezni. Ha mégis beköltöznek, akkor az nem egyszerre lesz, hanem részenként, bár kérdés, hogy akkor hogyan és mikor lehet ünnepélyesen átadni és/vagy megnyitni a monstrumot. Talán majd az iPhone 7s lehet az első termék, amit az auditóriumban bemutatnak.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!