imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Friss hírek iPad, Mac és Apple Watch frissítésekről


Ming Chi-Kuo ismét egy rakat új információval látott el minket. Nézzük is, milyen frissítéseket vár a TF International Securities elemzője az elkövetkezendő időszakra.

A pletykálkodás általában semmi jóra nem vezet. Kivéve akkor, amikor egy piaci elemzőcég teszi a befektetői számára. Na, meg persze számunkra, akik nagyon szeretünk a témával foglalkozni. Idén valahogy meg se üti az ingerküszöbünket némi iPhone híresztelés, azonban egy alaposan átszabott Apple Watch vagy Mac mini… na az már annál inkább!

Ezekből pedig most nincs hiány, Kuo ismét fülest kapott néhány nagyon izgalmas jövőbeli termékfrissítésről. Vegyük is sorra őket! A felsorolásből természetesen az iPhone-ok sem maradnak ki:

  • Kuo továbbra is tartja a három új iPhone modell elméletet, 5,8”-os, 6,1”-os és 6,5”-os méretekben, melyek közül a középső tag valamelyest olcsóbb lesz a két másik flagship telefonnál
  • Jönnek a 2018-as iPad Prók Face ID-val 12,9” és 11”-os méretekben
  • MacBook, MacBook Pro és Mac mini frissítés
  • iMac frissítés az eddiginél megszokott sokkal jobb kijelzővel
  • Egy új, alacsonyabb árkategóriájú gép, ami a MacBook Airt válthatná
  • Apple Watch 1,57″ és 1,78″-os kijelzővel

Az iPhone-okkal már több ízben is foglalkoztunk és a Face ID-s és káva mentes iPadet is egyre inkább valószínűbbnek tartjuk. Ezekhez képest a Mac vonal meglehetősen szürke zóna, hiszen sok éve nem hallottunk már semmit például az elfeledett Mac miniről, és az sem igazán tiszta, hogyan vélekednek jelenleg az Apple-nél a MacBook Airről, amit az új MacBook Prók bemutatásakor verbálisan már kinyírt egyszer a cég. Ami azóta is köszöni szépen, nagyon jól van. Igaz, egy kiadós frissítés már nagyon ráférne.

Ahogy az Apple Watchra is, ami a 2015-ös megjelenés óta küllemre tulajdonképpen semmit sem változott. Ha már a kávamentesítés korát éljük, akkor talán ez lehetne a következő termék, ami átesik egy alaposabb szépészeti beavatkozáson. A mostani 1,32” és 1,5” kijelzőket csak úgy tudja logikusan növelni az Apple a jelenlegi méretekkel, ha kitolja a képernyő széleit, egy teljesen új külsőt is kölcsönözve az órának.

Persze Kuo sem tévedhetetlen, ezért kezeljük helyén az információáradatot, de ha a felsorolásból mindet kipipálhatnánk ősszel, akkor egy rossz szavunk sem lehetne az Apple-re idén termékfrissítések terén.

Forrás: 9to5mac

Hogy tényleg jön-e Macbook Air utód év végén, azt nem tudjuk biztosan. Azt viszont igen, hogy most a 0% THM-es akció keretében már havi 12495 forintért is a tiéd lehet egy!

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!